II. trimestr
Čau kočky, tak už příští týden začínám další trimest a proto to posunutí sem 🙂 Konečně mi přestaly nevolnosti a začínám se cítít líp. Přestala jsem brát utrogestan a tak čekám, jestli bude všechno OK. Doufám, že ano, protože bych chtěla začít chodit plavat a cvičení těhulek. Jediné co mi ještě hodně chybí je chuť na sexík. Někdo říkal, že to příjde hned jak přejdou ty nevolnosti, ale zatím čekám marně 🙂 🙂 🙂
Hezký zbytek víkendu.
Hezký zbytek víkendu.

•
16. kvě 2010sofi - no práce s lidma ,... já bych je taky občas střílela ode dveří 😃 😃 😃 😃 ale nejhorší to pro mě bylo ty první tři měsíce, kdy se mi střídala nálada jak na houpačce,..
0
no výborně a já se nudim, .. .jdu čumět na aukro,.. mám tam zálusk na pár věciček - tak budu asi nakupovat 😃 😃 😃 😃 se mi to teda vyplatí 😃 😃 😃 😃 😃 😃
tery - tak to už se nepotkáme 😃 😃 😃 😃 teda to vypadá, jak kdybys vařila nějakou specialitu - až večer 😃 😃 😃 😃 😃 😃
dex - tak to tam bylo trošku narváno, ne? Bodejť - je to dělaný pro dva a ne pro čtyři 😃 😃 😃 😃 😃
dex - tak to tam bylo trošku narváno, ne? Bodejť - je to dělaný pro dva a ne pro čtyři 😃 😃 😃 😃 😃
sofi - to by sice měla, ale víš jak,.. nikdy nebude,... ještě jsou na tebe lidi nepříjemní a řvou,.. známe víme,...
přesně tak - jak v tom filmu - "služebníček" a div nelíbat nohy,.. občas to jde,.. ale když je den k.eténů, tak je to na odstřel
dex - a ty si dělala kde, jestli se můžu zeptat, že už si doma?
sofie - já to mám v plánu od července,...
sofie - já to mám v plánu od července,...
dex - tak to bych asi nezvládla, ne fyzicky, ale psychicky,... no pokud se letos oteplí, tak to bude fajn,.. prochajdy a žádný neustálý honění auta do práce a z práce,... což uleví jak mě, tak mé peněžence 😃 😃 😃 😃 😃
já už se tak těšim až bude pěkně,.. vloni jsme pořídili bazén - tak tam budu vegetovat 🙂
já už se tak těšim až bude pěkně,.. vloni jsme pořídili bazén - tak tam budu vegetovat 🙂
my chceme jet jen na nejaky relaxacni vikend a to az v cervenci ptz to uz budu na MD...ted jsem na neschopence a mam vychazky od 8-20 tak kdyby nahodou nekdo prisel....
no na litani je pry nejlepsi do 5 mesice ale myslim ze je to hodne individualni,ovsem treba v 8 bych uz asi nikam neletela..predstava ze rodim nekde v turecku😃D
no na litani je pry nejlepsi do 5 mesice ale myslim ze je to hodne individualni,ovsem treba v 8 bych uz asi nikam neletela..predstava ze rodim nekde v turecku😃D
sofie - tak na tohle Ti můžu odpověď et já - gravidní ženy se přepravují na svoje vlastní riziko do 34 týdne těhotenství - ale pozor posádka po tobě může chtít lékařské potvrzení způsobilosti k dopravě ,.. .tak jen s tím počítat
dex - stalo se Ti , že by přišla kontrola?
dex - stalo se Ti , že by přišla kontrola?
dex - jo, tak to my ho ještě ani nevytáhli,... 😃 😃 😃 manžel furt říkal, že až se vrátíme z dovči,.. no a ono je furt hnusně,...
já počítám s tím, že za 14 dní už bude pěkně a pláštěnku nevyužiješ 🙂
já počítám s tím, že za 14 dní už bude pěkně a pláštěnku nevyužiješ 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli