icon

Jak určit možný termín otěhotnění v komplikované situaci?

darkness1234
12. pro 2024

Zdravím, chci se zeptat, 15.8. -19.8.Byla poslední ms přišla o 2 dny dříve , cykly 28 dni ,ovulaci sem nehlidala ale cítila sem ji pár dní po ms, styk byl 20.8. 22.8.23.8.a 24.8. Pak jsme se s přítelem šíleně pohádali a 29.8 sem měla styk s někým jiným, tt sem dělala aaz 10.9. A byl pozitivní , digi test2-3 ukázal 12.9.a 3+ukázal 22.9.. jenže ten styk s kámošem byl takový zvláštní nevím no oba jsme byli docela dost opilí tak dalo by se říci že něco bylo i ne nevím jaak to popsat.. Mohl by mee prosím tady někdo spočítat kdy došlo k otěhotnění? Ovu testy sem dělala až později ne v době kdy sem.ovu cítila na sobě ale to byly negativní testy I sem nic necítila ale víte jak náhoda je blbec . Nyní sem 17+0 . Prosím nesudte mě :( jsem ráda že sem těhotná, jen bych prosím ráda věděla čo a jak a jak to příteli říct že chci ať jde pak na test ? Nebo zo neříkat? Ale zaas nechci lhát, už tak to v sobě dusim dlouho ikdz na 95 procent sem si jistá že to je přítele..

Jak určit možný termín otěhotnění v komplikované situaci?
Strana
z2
te_reza
12. pro 2024

Je to na hraně. Já se přikláním k příteli, taky mívám ovulaci dřív. Domluvila bych se s kamarádem na testu otcovství, abych měla jasno. Otázkou je co potom. Je divný, že dobu to nešlo a najednou to je, v týhle situaci.

mimi1004
12. pro 2024

Pokud se rok nedařilo s přítelem a po sexu s kámošem jsi v tom, tak taky sázím na kámoše.

alassel
12. pro 2024

Já nějak nechápu... To jako nevíš jestli se ten tvůj kámoš udělal nebo co?! Tak to snad poznáš ne?

danca9257
12. pro 2024

Podle mě je to ,, kamaráda,,🤷🏻‍♀️
Hlavně to poznáš hned po porodu😃v dítěti uvidíš buď ,,přítele,, nebo ,, kámoše,,🙈🙊

ai30
12. pro 2024

To nijak vypoctama nevyresis, rekni mu to. Budto je dite jeho a tvuj prohresek je nevera, coz vzhledem k tomu, ze on ti byl taky neverny, bude muset kluk holt prekousnout.
Nebo dite neni jeho, a pak muzete resit jestli spolu budete nebo nebudete. V 17tt uz holt nic jineho nevymyslis.

martinka_33
12. pro 2024

Z toho co píšeš i co se data MS a styku tyká, mi víc sedí kámoš.
1. Rok se vam s pritelem nedařilo - zřejme má línejsi spermie, za to kámoš čiperky 😅
2. Datumem to fakt víc sedí na styk s kámošem...

hanka_12345
12. pro 2024

Treba tam bude podoba a bude to uplne jasny

hanka_12345
12. pro 2024

Taky myslim kamose a tuplem kdyz vam to rok nejde pak se jednou vyspis s nekym to by byla hodne asi nahoda kdyby zrovna vam to po roce vyslo v case kdys spala s nekym dalsim

danca9257
12. pro 2024

Myslím, že naše odpovědi si už nepřečte 😃🙊

1772
12. pro 2024

Nejde jen o krevní skupinu, testy otcovství jsou složitější rozbor krve.

moudivlacek
12. pro 2024

@1772 to jo, ten, kdo se ptal tím myslel asi to, že pokud by měl každý jinou skupinu, dalo by se případně jeden vyloučit i bez testů otcovství

zet83
Autor odpověď smazal
merope
13. pro 2024

Doporučuji film "Teorie tygra" - tam zaznívají krásné věty: "Má mě ráda, tak nám s dítětem pomohla. Můžu být nešťastnej paroháč nebo šťastnej taťka, já volím to druhé."

lilian2111
13. pro 2024

Dle testu 11 dní po styku to bude spíš kámoše,…dal se vyjadřovat nebudu. 🙃🙂

skarol
13. pro 2024

I takhle se dá řešit neplodnost, je to jednodušší a levnější, než IVF 😁, navíc bez umělých hormonů

reeeza
13. pro 2024

15.8. je 1DC.
Cyklus 28 dní, ovu tedy cca 12-16DC.
Sex s partnerem 5, 7, 8, 9DC.
Sex s kamarádem 14DC.

To že ovu test byl negativní neznamená, že nebyla ovu. Naopak ovu nastává po pozitivním ovu testu, když už je ovu test zase negativní..

Pokud ovu byla 12DC, partnerovo spermie by musely čekat 3 dny. Což je ok. Ale vzhledem k tomu že byl celkem vystříkanej po každodenním sexu, spermie vůbec nemusely dostatečně dozrát ( doporučuje se sex jednou za dva dny, aby spermie dozrály), tak nevím jestli by to chudinky ty 3 dny vydržely.

Jako jsou to jen mé dedukce, ale otcovství mi celkem jasně sedí na kamaráda.

Dál se vyjadřovat nebudu, ale zařiď testy, řekni pravdu.
Každý má právo se rozhodnout o svém životě a vztazích s respektem - svobodně a informovaně.

lvl16
13. pro 2024

Osobně bych si vsadila na kámoše. Podle termínu styku, síly těhotenského testu (je to docela slabá čárka na začátku) a toho, že se vám s přítelem déle nedařilo. Já bych v tom na tvém místě nešťourala.

reeeza
13. pro 2024

Navíc podle síly tt to sedí ukázkově na kamaráda. Dušík 12dpo.
Má 17dpo je celkem slabý..

To je 10iu nebo 20 iu test?

mimi1004
13. pro 2024

@reeeza Paní už neodpoví, zrušila si účet.

prejeta_zaba
13. pro 2024

To jsou situace 😅; fakt mají oba stejnou krevní skupinu? (Podle toho to taky poznáš). Co kámoš, víš, jak by to vzal? A přítel? Držím palce, abyste to ustáli. A napiš pak, jak to dopadlo.

mimi1004
14. pro 2024

@prejeta_zaba Už tu není!!!!

marky125
14. pro 2024

@darkness1234 podle síly čárky na tt bych řekla, že mimi bude kamaráda. Nebo kdybych to teda brala dle toho, jak vypadaly čárky na testu u mě, tak jsem cca 12. den od oplodnění měla také takovou čárku. Kdyby bylo mimi přítele, tak bych čekala čárku už 10.9. o dost výraznější. Toť můj názor.

Strana
z2