icon

Jaké jsou normální pohyby plodu ve 22. týdnu těhotenství?

katanovobran
21. dub 2022

Ahoj holky,chci se zeptat jsem 22+1 mimco kope ale poslední tři dny cítím kopání jakoby uvnitř dole zřejmě asi do močového mechyre nebo do dělohy,cítím ty pohyby spíše jako dole a uvnitř mate někdo zkušenost ?

ivya
•
21. dub 2022

@katanovobran Vzhledem k tomu, že se tam to dítě různě převrací, tak na tom není nic divného 🤷🏻‍♀️ Zítra to může být zase jinak.

katanovobran
autor
•
21. dub 2022

@ivya no já prave ani nevim poradně jak to popsat 😀

gbp
•
21. dub 2022

@katanovobran ma dost mista, takze se opravdu otaci ruzne. ja sem 19. tyden a jednou citim uplne dole a jindy vedle pupiku treba. taky to citim jinak ldyz kope nohama a takove simrani rukama 😅

pajav
•
21. dub 2022

Jsem v 19tt a většinou cítím pohyby vedle pupíku napravo a včera kopalo do moč. měchýře.. je to normální 🙂

nikkigingerbread
•
21. dub 2022

poté, co mi v pondělí na koníkovi vyskočilo tohle, tak už se nedivím ničemu a mám pocit, že buď tam má trampolínu nebo chce vyskočit rovnou ven :D a kopání dovnitř/do močáku je teda asi nejmíň příjemné no :/ ale vždycky si říkám, že hlavně že se hýbe ❤️🙏🏻 (hlavně ve 3 ráno a tak 😂😂)

malinkata
•
21. dub 2022

Mě tam dolů kope často, cítím to taky jakoby uvnitř. To je normální

kamce
•
25. dub 2022

Jojo mela jsem stejne pocity. Pak jsem sla na kontrolu a potvrdila mi, ze ma nozicky dole a zrovna me kope do mocaku 😀 bylo to jakoby uplne dlubani zevnitr 🙈