Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@teere no přesně tak 🙂 🙂 hlavně ať je vše v naprostém pořádku a potom možná časem ještě bude holčička 🙂 manžílek je taky s kluků právě,ale zase jsme docela vyrovnaní manžel má jednoho bratra a já mám 2 sestry a jednu nevlastní 😀 no možná jak Matyášek bude mít 7-11 let tak se začneme snažit o další miminko,ale to je zase ve hvězdách,ale holčičku si oba dva strašně moc přejeme 🙂 manžel dokonce od prvního těhotenství 🙂 a to já jsem si přála chlapečka 🙂 🙂
@juliemichal však ono to vyjde 😀 a když ne.. Tak se taky nic neděje 🙂
@teere no přesně tak to je pravda,ale stejně je ve hvězdách zda budeme chtít to čtvrté dítko nebo ne 🙂 protože manžílek o dalším dítku slyšet nechce 😀
@juliemichal já si zatím úplně nedokážu představit ani jaké to bude s tím jedním,natož přemýšlet nad dalším 😀 ale jednou určitě. Jsme oba docela mladí takže času spousty 🙂
@teere no určitě to i s tím jedním zvládneš 🙂 🙂 a potom určitě budeš chtít další 🙂 já mám první dva kluky od sebe přesně o 2 roky a 10 měsíců a to jsme se o druhého snažili 7 měsíců 😀 teď jsem se o třetího snažili 4 roky 😀 😀 chtěla jsem mít děti brzo po sobě,tak jsme se začali snažit o další když měl druhý 4 týdny 😀
jinak jsme s manžílkem taky poměrně mladí 😀 za těch 7-11 let nám bude 34-38 let a manželovi 35-39let takže ještě to jedno by mohlo být 😀
Hoolky a co já ? U mě nic co :D
@nikyta159: Nechci :D a chlap o klukoj nechce ani slyšet!!! V tomhle je zabedněnej jako jasně že by ho měl rád ale podle mě si to neumí jenom představit protože malá je jeho milàček že ano... a když sem byla na screeningu hulákala sem na doktorku jeee to je asi te hrbolek neee jde rovně s páteří a ona na mě paní to je pup.šňůra to Vaše dítě sebou taky mele že ho nemůžu ani změřit :D a furt dumám jestli se zítra své doktorky zeptat no nevim... :/
@haninen ja bych holku brala rekli nam ze cekame chlapecka, ale nejak jsem zacala povhybovat pac mi rikali nekteri ze dle hrbolku to vypada spis na holku,ale tak snad se na genetice nepletou 🙂 i kdyz to by bylo krasne spleteni 😀
@nikyta159 to je blba odpověd mihlo co to je ze tak snad je tam co rekli ja jdu v 16 tt tak snad mi rekne i kdyz to je asi brzy
@mariejosef 😀 nojo..měl by to být kluk..tak snad se to nezmění..zítra jdu na kontrolu,ale určitě, když mu řeknu at se podívá, aby to potvrdil, tak mi zase řekne, že u kluků se neplete a holka kdyžtak bude chodit v modrým 😀 on mi sice dělá utz pokaždý ale jen rychle přiloží a koukne na srdíčko...nějak ho víc nezkoumá...ale ve 32. týdnu jdu na další velkej utz, tak tam se snad ještě jednou mezi nožky mrkne...byl by to docela šok, kdyby sem najednou v břiše měla holku 😀 i když mě je pohlaví jedno..je to moje první
@nikyta159 lepsi holka v modrem nez kluk v ruzove i kdyz taky sladke je to jedno ze 🙂
@mariejosef: Ono v tom 13tt je hodne vysoka pravdepodobnost ze se spletou takze sanci mas 🙂
@nikyta159:ja si myslim ze kluka mit budes a ja asi pockam do toho 20tt 🙂
@haninen no u nas se moc nepletou ale je mi to jedno jen jsem zvedava 😀
To je holčička. 😀
@tonaeva nemas jinou fotku?
@haninen v 16 tydnu to slo pekne videt? Tak to se tesim za 3 tydny na kontrolu 🙂
@mariejosef: no pěkně vidět nevim já sem v tom nepoznala jakoby nic :D něco tam mezi nohama bylo ale uklidňovala mě že je to pup.šňůra tak ještě počkám na 2 velký ultrazvuk 🙂 ale snad se nespletla to už bych byla vytočená počítám s holčičkou 🙂)

@juliemichal Jee, děkuji 🙂 Naše je to první,ale přítel je taky z kluků, tak sem se trochu bála 😀 Ale tak příště, taky možnost pro holčičku 😉 Hlavně,aby bylo vše v pořádku a zbytek je nepodstatný 🙂