Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Holky tak já jsem dnes po 2x velkým utz a hádejte co ;) čekáme kluka jako buka 😂 malem to semnou svihlo ,moje pani doktorka je asi mimo a nebo je něco špatně semnou protože u holky mi tvrdila kluka a ted zas holku a pritom jasnej kluj 😂 pan doktor to ukazal i priteli a mam i fotku a jasnej pinda kdyztak vam ji sem pridam budu muset vyfotit zitra na svetle aby to bylo videt 😂 jsem ráda že je malej zdravej a v pořádku ale chvilku to bude trvat než se přeformátuju na chlapečka když jsme bříšku říkali Eliška 😂
Jo a jsme o týden větší ale to prý vůbec nevadí tak snad ne 🙂
@haninen a tak to moc gratuluji a proc 2x po screeningu? Hlavne ze je zdravy ❤ jdu pristi ctvrtek a uz jsem mirne nervozni at je vse ok 😔
Nee jako 2 screening sem to satne napsala :D byla jsem na 2 velkem ultrazvuku :D neboj vse bude O.K. 👍 ano havne ze je zdravej 😍👶
@haninen Jo taaak 😀 sranda s doktorama a pohlavi 😀
@haninen tyyjo 😀 to je docela dobrá doktorka, ze se takhle dvakrát sekne... 😀 tak budete mít doma parecek, to je hezký...za chvíli se preformatujes na toho chlapečka ...byl to asi velkej šok, co? Dokážu si to představit, to je jak kdybych najednou neměla v břiše šímu, ale úplně někoho jinýho 😀 a hlavně, že je vše ok a miminko prospívá hezky 🙂
@zuzi317 Kluk?
ano, doktor potvrdil kluka, tak snad to i tak zůstane 🙂 akorát mě tu znejistila první fotka, která zahájila diskuzi
@zuzi317 jo tak no ono to je 100% az na porodnim sale ze,ale ti kluci jsou vetsinou jistejsi 🙂
@zuzi317 ono,ale jeste nejsi ani ve 20tt vydrz na ten 2.screening ,ja jsem zvedava zda mi to ukaze kdo je v brisku,ale je to jedno nakonec hlavne se modlim at je vse jak ma 🍀
@nikyta159: Heleď chodim k ní od 15let a vzdy mi pomohla a poradila je skvela kamaradska ovšem to pohlaví teda.. :D asi sem vadnej kus nebo nevim ale.bejvala spoluzacka k ni taky chodi a ji rekla oba dva kluky spravne :D takze netusim kde je chyba ale doktor mi tenkrat rekl malou ted malyho a tak mu verim navic ze oni maji pry spickovou masinu na te genetice vid takze tak proste :D a uz se na nej moc tesime 😍 hlavne aby byl zdravej pinďa náš malej :-* ale jako drsny to proste je 😀 jmeno nemame vubec takze asi tak 😂 mozna misto Elišky to bude Eliš 😂
@haninen Eliáš to existuje 😉 ja uz nevim komu verit s pohlavim kluci byli jasni v tom 20tt a verila jsen tomu akorat posledni byl v 13tt holka ale od 18tt kluk kkuk ten 13 tt je takovy no co by jsme chteli to jsou malinkate prdelky at jsou zdrava 🤰🤰
@mariejosef: Jj já vím ale to néé :D to byl jen pokus o vtip.. kdyby ti holcicku potvrdili mam tu spoustu krásných hadriku bundicek hello kitty - adidas-nike a disney saticky s minnie uplne mi to trha srdce to prodavat :( ty nejlepsi kousky sem si schovavala :(( hold smola no ale jeste chvilku s prodejem pockam co kdyby nahodou 😀
@haninen asi pytlik nahore co?
@mariejosef: jj nahore je tam ale bohuzel fotak mi lip nezaostri :(
@haninen tak dr to snad pozna 🙂 ja nechci at je to kluk ci holka nejak moc investovat do obleceni no spis nemuzu ☹
@mariejosef: A tobe se neco nezda ? 😉 jakoze tam sou videt varlatka i pindik a doktor si byl hodne jisty !!! Ale je fakt ze sem cekala tu fotku pindika kvalitnejsi protoze nam ho ukazoval ze vsech uhlu a bylo to videt lepe nez na tehle fotce ale co uz nenadelam nic ale na holku je tam toho moc ;)
@haninen ne v pohode ,real je lepsi jak foto,ja pokud muz nebude moct jit na utz tak si necham udelat fotku pohlavi a dam mu to pod stromecek 😉
@haninen tak dnes ma dr.zitra velky utz co myslis?
@misatucek jojo to vypada na chlapecka 👍
@misatucek mam taky doma Honzika 👍
@mariejosef my máme ještě Matyáška a Lukáška 😍
@misatucek a my kubika a ondru 😉 ale uvidis to je brzy na nejake zavery
Ty brďo 😀 a čekáte čtvrtý? Jak se to zvládá? 😅

@nikyta159 jo tak tak to jsi cekala stejne na potvrzeni ci vyvraceni?ja pujdu za 14 dnu tak taky uvidim zda potvrdi ci vyvrati 😉