Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Koukala jsem, že máte větší věkové rozdíly, my máme dva od sebe 23 měsíců a teď to vychází na 21, tak to bude asi šrumec :D
@misatucek no to bude 😀 kopa deti je super 👍 hlavne zdravi my mame zitra screening ❤
Tak drzim palce 👍
👍
@mariejosef jee, tak to velice gratuluji 🙂
@nikyta159 moc dekujeme nyni at je vse jak ma a tesim se ma kveten

Krása ❤
@mariejosef: Tak přece ... moc Gratulujuuu ❤
Holky, jak v těch flecích dokážete rozeznat kluka od holky? Já tam nepoznám nic, proto ani nemůžeme nic odhadovat...
@haninen dekujeme ❤
@puutalo ve kterych flecich ?? 😀
@mariejosef Třeba na této stránce fakt nedokážu určit, co je na nich vidět.
@puutalo toto je pika a okolo nozicky 😉
@kris5 bohuzel ☹ u nas byl hrbolek krasne a stejne se nepoznalo lepsi je v tom 20tt ❤
@mariejosef Chápu to správně, že to je foceno jakoby zespod?
@puutalo ano roztahla nozky a blik ale oblicej ukazat nechtela 😝
@mariejosef Nojo, však počkám. Je mi to vlastně i jedno, ale ta zvědavost :D. Mně přišlo, ze jsem viděla neco jako pindika, ale dr. se netvarila, tak kdo ví, co tam litalo :D
@mariejosef My pohlaví vědět nechceme tak takové pohledy neznám. Ukazovala jsem to manželovi (má větší fantazii), ale taky v tom nic nepoznal :D
Tak tohle už snad nemůže být jasnější 😀 Kluk jako vyšitý 👍
@janyshka u koho?😀
@kris5 je to jedno hlavne zdravicko ale jsme zvedave zenske ze 😀
@janyshka u @mariejosef je to teda holccicka jak vysita. po dvou klucich jsem mela uplne stejny UTZ a ted uz s braskama spi doma skoro rocni slecna 🙂
@mariejosef myslím ten první obrázek, který zahájil diskuzi. ...
Maminky všem vám přeju hodně zdravíčka do nového roku ❤ spokojená a zdravá miminka s celou rodinou 😘 PS: 3.ledna mě čeká kontrola tak nevim zda se sve doktorky znovu ptat a nerict ji co mi rekli bo se na to vyprdnout 😅
@janyshka ji taak toz to uz je myslim i narozeno 🙂
@haninen ja se asi budu ptat porad 😀 a kdyby si mela neco na prodej po holčicce tak budu rada pa a hlavne zdravi preji do noveho romu a stesti k tomu 😘

@misatucek nevim teprve cekame 😂 a myslim, ze mezi 3nebude takovy rozdil hlavne nejstarsi konci za 2 roky skolu 🙂