icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
terezs2716
25. únor 2017

Holky trochu out,ale ja kolikrat nepoznam,ze je na obrazku dite a jak patri,takze obdivuji ty co vidi i pohlavi :D ja na utz videla po instrukci jenom zaludek,byla to velka cerna dira uprostred miminka a manzel to jeste komentoval slovy "tak to je po tobe lasko" :D

estrellita
25. únor 2017

@snekule co vsechno?🙂 mne vsechno vychazelo na holku u prvnich dvou tehu a byli to kluci - jak krev,cinsky,podle ovu,chute.... treti tehotenstvi pak jasny kluk podle vetsiny veci krome "krve" a ona to holka 🙂
Pupecnik to byt muze,ale napravo ta cast,ktera je kousicek od nohy,mi prijdou jako koulicky, jak je to do prostoru a ven,zatimco holka to vetsinou takhle nema. Ale jiste to bude az po porodu 🙂
A nebo je fajn 3D utz,tam bylo zrno videt krasne 🙂

snekule
25. únor 2017

@estrellita no práce uuuuplne všechno, krev, chutě, moje pleť, vlasy... prstýnek a dokonce i kartarka 😄
Tohle je prave fotka s 3D, ale na 3D to nebylo vidět, tak je to dělané z 2D. Miminko nechtělo vubec spolupracovat, tak ho sestřička ultrazvukem dost trápila a pak mi ukázala tohle. 😄

kris5
27. únor 2017

@akinimoddd To je jasné... Jsme ženské zvědavé! :D Ja to taky pořád řešila a pak jsem si říkala proč to vlastně tak hrotím :D Takže jámě na tom stejně... Ale proste zvědavost je mrška!

kris5
27. únor 2017

@snekule Taky mi vsechno vycházelo na holčičku (staří krve, nevolnosti, teď i tvar bříška, ovulace, test se sodou).... Az na intuici a chutě ;) a je to nejspíš chlapeček ;). Samozřejmě,ze jisté je to az po narození ;)

snekule
27. únor 2017

@kris5
No, me prave i intuice, chutě a proste všechno vychází na tu holcicku..😊.
doma uz prave mam 5ti leteho raracha, tak teď byla snaha o holcicku... 😊
Každopádně se to opravdu dozvíme az po porodu. 😄

kris5
2. bře 2017

@snekule Tak to třeba opravdu bude ta holčička! Mne osobně se nejvíce potvrdila ta intuice ;).

luciky
3. bře 2017

@snekule ahoj a kdy jdeš na další utz? já byla ve 22tt, miminko odpovídalo 21tt, dr. řekl jasně kluk, ale pindik se mi zdál moc malej😅 můj doktor týden na to nemohl říct, miminko bylo zadkem otočené...a právě moje intuice je taky hodně přesvědčená, že je tam holka😲

snekule
3. bře 2017

@luciky
Další ultrazvuk mam az příští tyden, to uz budu ve 27tt, tak doufám, ze uz se konečně poradně ukáže. 😄
Kdyby mi to někdo řekl s úplnou jistotou, tak bych byla i spokojena. 😄

danger007
3. bře 2017

Holky tak já jsem se těšila, že mi dnes paní dr. udělá fotku s pohlavím...a ono prd...mám v břiše turka....seděl si tam nohy zamotané a dr. řekla no co to Vaše mimčo tam dělá...to dnes nezjistíme co to je...a měla jsme prostě hold smůlu ach jo....také máte v bříšku turky?

snekule
3. bře 2017

@danger007
Příště se uz urcite ukáže. 😉
Ja mam asi "mořskou pannu", protože ma neustále nohy jako prilepene k sobě. 😄

wond3r
3. bře 2017

@snekule U nás nejsou nohy tolik u sebe,ale buď vystrkovalo zadek teď,nebo si tam pak narvalo šňůru,takže nevíme nic :D

danger007
3. bře 2017

@snekule 😀 jsi me pobavila morska pana a js jogin nebo turek 😀
@wond3r a u Vad spuli zadecek 😀

snekule
3. bře 2017

@danger007
😄😄 jsou to proste tajnustkari.

luciky
3. bře 2017

jo u nás taky věčně vystrčený zadek, jen jednou podle jinýho dr. tam byl vidět ten pindik🙂

mariejosef
3. bře 2017

@danger007 oj ja tam nevidim hrbolek ☹ promin

absintka19
3. bře 2017

@snekule rekla bych ze klucik 🙂
Nevim co vsechno myslis, te ti vychazi na holku 🙂 pokud myslis povery tak to je vzdy 50/50 🙂

wond3r
5. bře 2017

Tak takhle vypadal holky náš prcek na screeningu a doktorka nám nic neřekla, jen se optala jestli budeme chtít vědět co to je, potom co máme doma a pak se smála a mlčela a řekla, že možná příště...vidíte něco? Já teda vůbec nic😄 viděli jsme pupečník mezi nohama chvilku, to i řikala dr. Pak na nás prcek vystrkoval zadek a před koncem měření udělala tuhle fotku. Ale asi z toho moc poznat nejde, co, když doktorka běžně na 13tt říká a nám neřekla nic..

mariejosef
5. bře 2017

@wond3r nevidim nic ☹ nam se nikdy na s screeningu netrefily,uvidis priste na utz nyni jsou to jen odhady v 17tt uz je to lepsi 🙂

wond3r
5. bře 2017

@mariejosef nám se u prvního netrefili do 20tt😄 to bylo furt holka a hle.. ve 21tt kluk jasnej. U druhýho na screeningu kluk, ale to tam fakt trčelo, že to nešlo přehlédnout. Tenhle prcek absolutně nespolupracoval. Krom srdíčka, který mohla změřit normál, nechtělo ukázat ani nos a pořád přes něj mělo ruku😄 fakt se doktorka nasmála. Tak snad příště už se ukáže no.

danger007
5. bře 2017

@wond3r ja bych rekla podle tech dvou carek u sebe ze je to holcicka ale nevim zda se divam dobre 🙂

wond3r
6. bře 2017

@danger007 jo to mě se neptej😄 po dvou klukách poznám asi opět jen kluka a holku ne🙈 od začátku si sice přejeme holku(manžel teda u toho názoru, že to je holka zůstal) , ale já tvrdim od // na testu, že holky neumí a bude to zase určitě kluk😂 tak schválně příště.

cusun
6. bře 2017

Preji at vam vyjde vysnene pohlaví 😊
Me urcili kluka napoprve krasne.byl pekne videt pindik ale u druheho jsme si strašně prali holku no pokazde se schovavala s mela prekrizene nohy..zakze jsem pokazde slysela "asi holka, neni videt pindik".takze jsme az do porodu vpodstate nevedeli a nakonec to ta vysnena holcicka byla a ja bulela štěstím ze to vyslo....

wond3r
6. bře 2017

@cusun u nás prvně byl špatný gyndař i utz😄 takže do 20tt tvrdil, že holka. Ve 21tt na kvalitním utz v Podolí byl krásně vidět kluk, ani neříkali. Jen se zeptali:" no tatínku, co vidíte?" .. po druhé se nám ukázal už ve 13tt druhý syn. Teď dr. Nic neřikala, čekala jsem, že když se ptá co máme doma a jestli budeme chtít říct, tak že poví, no a mlčela a smála se a řekla, že snad příště, tak snad no. Ráda bych tam holku viděla, jasně, ale ještě víc mě ubíjí čekání, jsem hrozně netrpělivá ve všem🙈🙂

karolinasvetla111
6. bře 2017

Ahoj, jde tu poznat co to je?

danger007
6. bře 2017

@cusun Je to je krása 🙂 u nás ve 12 tt. prý kluk (já si přála holčičku) a tak jsem si říkala, že se to ještě může změnit a tak nějak...jsem zvědavá co se nám ukáže 13.3. páč od té doby má miminko překřížené nohy a nikdo a nic ho nedonutí aby jej oddělal 😀 tak jestli to bude klučík nebo holčička... 😀 ale už si peru klučičí věci - modrá, šedá, zelená a tak nějak se těším i na chlapečka...chtíč v holčičku byl větší, ale asi se to mění

danger007
6. bře 2017

@karolinasvetla111 na utz je jen obličejík miminka a trup cca do pul pasu, takže to poznat nejde, respektive chybí mi tam další část. 😉

karolinasvetla111
6. bře 2017

@danger007 jsem si to myslela dobre ;)

mrnousek121
8. bře 2017

Zdravím holky, pečlivě jsem si prošla celou diskuzi a mě podobnou fotku jsem nenašla jen snad 27 strana ale tam ten hrbolek není přerušenej a vypadá trošinku jinak, nevím jestli to teda taky není spíše pupečník a hledám zbytečně, no moc bych chtěla holčičku co myslíte je to hrbolek holčičky?

mariejosef
8. bře 2017

@mrnousek121 jejda dyt jsi teprve 11tt 😲 vydrz 🙂 nam doktori rekli vzdy v tom 13tt pohlavi spatne az v 18tt to bylo jasne 👍 preji at je tam to co si prejete

Strana