Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@kacasa ja si rikam, jestli to tam nemuze byt pupecnik nebo tak neco 😀 Ale dr. si byla docela jista..tak uvidime.
@pampeliska1 jo jo kluk 🙂
@verinikki Me treba rekli kluk a tak jsem se ptala na zkusenosti pač jsem si myslela,ze je to holka a nakonec to holčička je 💃 ono je to jedno nakonec to si jen kratime cas 😉
@novamamina 😂😂😂😂 taky jsem s tim mela problem
Moc bych si přála holčičku, mám doma dva kluky. Uvidím na dalším ultrazvuku a budu se těšit
@kacenecka_24 Tady hrbolek vidět neni. :( Budes muset vydržet 🙂
@arnicka Asi holčička bych rekla
@arnicka ja mam doma 3chlapečeky a nyni 4 tydení dcerušku 👍
@mariejosef jé už je venku, gratuluju😍 snad to u nás bude podobně...
@mariejosef tak to musíte mít velkou radost z holčičky, moc gratuluju
Jestli jsem se dobre zorientovala, pripadne mi to na holcicku, nevim. A dr rekla co?
@apollena
Nejsem si úplně jistá, jestli je pohlaví na té fotce vidět právě. Ale je to chlapeček 🙂
@arnicka to mame i vzhledem k tomu že jsem o 3 těhotenstvi prisla i ve 2 trimestru tak bych byla stastna kdyby byl tdrsvy chlapeček jak je holčička zdrave miminko 👍zni to jako kkušé možná,ale ja to tak cítím ❤
@wond3r děkuji
@alhamdulillah pohlavní hrbolek bohužel není dobře vidět 😔

@pampeliska1 tipuji chlapecka..u holcicky by zrejme bylo videt "kavove zrno" .-)