Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@kimh počkala bych s nakupy min.do 20tt nam i dr.rekla v tom 13tt kluk a mame holku a u syna naopak vydrž mesic a do te doby neutral
@pafca4 na Tom zaberu neni videt pohlaví bohužel 😔
@pafca4 pindik na tom fakt videt nejde. Takze pokud dr. rekl holka, nevidim duvod neverit.
@mariejosef já ho vidím vlevo mezi roztaženýma nohama...
@pafca4 to je pupecnik🙂ne?
@tina332
tak to jo - tak to vypadá vážně na chlapečka. Jak jsou hubený tak je maj prostě velký :D Kdyby to byla fotka z 12-13 tt tak by to vypadalo na holčičku (jednalo by se o pohlavní hrbolek který je rovnoběžný s páteří) ale v 17 to už bude pinďa , a mám dojem že vidím i varlátka.
@tina332 já sice jo ale stejnak si myslím že jistota je prostě až po tom 16 tt 🙂 sem nedůvěřivá :D
(jinak jak je napsáno CRL tak to je kostrč - na druhé straně pak logicky hlava :D no a nad tím CRL ten výběžek o dvou jakoby čárečkách je ten pohlavní hrbolek na základě čeho se určuje pohlaví okolo toho 12 tt. )

@kimh tak by mohla být 😉