icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
kajda3
31. kvě 2017

@kimh tak by mohla být 😉

arnicka
1. čer 2017

@kimh řekla bych holčička, mám podobný ultrazvuk ( 13+1 ) a vypadá to nadějně

kris5
1. čer 2017

@kimh Holčička, ale s nakupováním ještě počkejte ;)

kris5
1. čer 2017

@terrorkax Těžko říct... Mne to prijde jako chlapeček,ale ja mám dost problem to z tohoto pohledu poznat 🙂. Ale spis mi přijde,ze to pohlavíčko jde tak dopředu :D. Uvidíte ;) A co říkal doktor? To uz by měl poznat,ne? 🙂

terrorkax
1. čer 2017

@kris5 rikal, ze chlapecek, jednu chvili, ze na 100%, pak znejistil 😀 ve stredu mam dalsi utz v rizikovce, tak snad mi to tam potvrdi 😀

pafca4
1. čer 2017

co byste prosím řekli, že vidíte za pohlaví? (nalevo na fotce). Je to 24 týden těhotenství

valmaxa
1. čer 2017

@terrorkax vidím kule 🙂 😉

valmaxa
1. čer 2017

@pafca4 mě to připadne na kluka ale teda nevsadila bych si na to. ale 24 tt už je dost - doktor nic netipnul? 🙂

pafca4
1. čer 2017

@valmaxa dr právě říká, že je to holka. Tahle fotka je ale z pozastaveného videa,co mi natáčeli na ultrazvuku, dr tenhle záběr zrovna asi nezkoumal. Právě mi také přijde,jestli to není pindík a kulky, ale zas když dr říká, že je to holka...tak nevím,čemu věřit...

valmaxa
1. čer 2017

@pafca4 já bych věřila mudr 🙂 né čmouze ze zastavenýho videa 😎 bude to třeba plující pupečník..

kris5
2. čer 2017

@terrorkax My to měli také podobně. Dr.rekl chlapeček, ale uplne jistý si nebyl... Ja nevydržela a uz nakoupila spoustu věcí na chlapecka ❤️ a pak jsem se modlila,aby to nezměnil :D. Tak snad se za mesic nebude konat prekvapko :D. I když hlavní je, aby byli mrňousci v pořádku ;).

mariejosef
3. čer 2017

@kimh počkala bych s nakupy min.do 20tt nam i dr.rekla v tom 13tt kluk a mame holku a u syna naopak vydrž mesic a do te doby neutral

mariejosef
3. čer 2017

@pafca4 na Tom zaberu neni videt pohlaví bohužel 😔

bledulka84
3. čer 2017

@pafca4 pindik na tom fakt videt nejde. Takze pokud dr. rekl holka, nevidim duvod neverit.

pafca4
3. čer 2017

@mariejosef já ho vidím vlevo mezi roztaženýma nohama...

mariejosef
4. čer 2017

@pafca4 to je pupecnik🙂ne?

tina332
8. čer 2017

Ahojky, co myslíte, všichni říkají, že tam je pinďa, ale mě to přijde dost velké. 🙂

valmaxa
8. čer 2017

@tina332 jaký to je tt?

tina332
8. čer 2017

@valmaxa dnes 17tt, doktor se mnou dneska moc nechtěl komunikovat, jen kouknul na srdíčko a kdybych si neřekla o fotku, tak by mi jí nedal...

valmaxa
8. čer 2017

@tina332
tak to jo - tak to vypadá vážně na chlapečka. Jak jsou hubený tak je maj prostě velký :D Kdyby to byla fotka z 12-13 tt tak by to vypadalo na holčičku (jednalo by se o pohlavní hrbolek který je rovnoběžný s páteří) ale v 17 to už bude pinďa , a mám dojem že vidím i varlátka.

tina332
8. čer 2017

@valmaxa fakt? A na 1.screeningu nám řekli na 70% holčičku, tak jsem si už zvykla na holčičku, tu bych i víc chtěla, ale tak hlavně, když bude prcek zdravý 😉

tina332
8. čer 2017

@valmaxa jinak děkuji, i když jsem počítala, že mě někdo vyvede z omylu 😂

valmaxa
8. čer 2017

@tina332 oni to už ty holčičky v tomhle týdnu mají dost zalezlé do těla a tady teda to fakt trčí ale tak 100% to není - může to mít prostě nějaký oteklí. A úplně kvalitní foto to taky není, takže třeba růžová ještě bude ;)

valmaxa
8. čer 2017

já mam ted toto 12 tt 🙂 dr se vyjádřil na 95% a já mu to stejnak nevěřím :D nebo tak nějak se spíš na to nemůžu naladit 🙂

tina332
8. čer 2017

@valmaxa tak u Tebe se v tom nevyznám vůbec 🙈😂

valmaxa
8. čer 2017

@tina332 já sice jo ale stejnak si myslím že jistota je prostě až po tom 16 tt 🙂 sem nedůvěřivá :D
(jinak jak je napsáno CRL tak to je kostrč - na druhé straně pak logicky hlava :D no a nad tím CRL ten výběžek o dvou jakoby čárečkách je ten pohlavní hrbolek na základě čeho se určuje pohlaví okolo toho 12 tt. )

bigbig
8. čer 2017

@valmaxa a doktor ti řekl holku? Přijde mi ten hrbolek docela paralelně s páteří..

valmaxa
8. čer 2017

@bigbig ano na 95%holka
Jinak ale viděla jsem i fotky kde to i u chlapečků běží jakože s páteří (ale zas jim to jakože víc svítí (nebo jak to napsat :D jakoby mají na konci toho hrbolku takovou svítivou kuličku (termínus technikus) 😀

kris5
9. čer 2017

@valmaxa Také mi to přijde na holku. Tak 100% je to az po narození :D,ale v tom 16.tt uz by vám to měli potvrdit 🙂

zdenkam89
9. čer 2017

@cybermis můžu se zeptat v kolika tým jste byla TT?

Strana