Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@kytka789 ještě ne jdu 15 září už se nemůžu dočkat co nám řeknou, potřebují už pomalu nakupovat nemám ještě nic koupené
@nikyta159 Že jo 😂 Tady na tý spodní fotce je to vidět asi nejhůř,ale nejlíp je tam vidět ten pinďa. Ona i doktorka říkala,že je to kluk,že tady je to jistý,ale že na tý fotce to je špatně vidět díky tomu pupečníku. Ale na videu to je chvilkama vidět hezky a dva doktoři si byli fakt jistý,tak snad mu neupadne. Holt asi bude mít větší pytlík než pinďu 😂
@barushe_27 ja jdu 20. zaři tak treba se neco dozvim.. :D
@mamiiinnaa Řekla bych že holčička
@mamiiinnaa z této fotky to není vidět :-\ ma tam nozku
@dappa kezby byyyy 😍😂
@nikyta159 ja si to myslela, ale rikala jsem sj, za pokus nic nedam 😇 dekuji
@kytka789 tak čekáme holčičku, ani jsme tomu nevěřili všichni okolo pořád to nemůže být holka podívej se nemáš žádné akné, nezvracivala si, to prostě holka být nemůže, tak jsem počítala s chlapečkem a ona se tam vyklubala krásné, zdrava holčička dlouhá asi 26 cm přes 400 g, vše vyvinuté tak jak má být.. tak hurá můžu kupovat vybavicku.
@deny918 to je jasny kluk,zadne kavove zrno tam neni 🙂 mam stovnani se 2 kluky a 1 holkou🙂
@barushe_27 super gratuluji, my snad taky budeme mit holcicku 🙂 uz ji mam potvrzenou od 2 doktoru 4x ale stale mam obavy aby ji nenarostl pindik jako zname, takze barevneho moc kupovat nebudu, jen par ruzovych kousku 🙂 Jinak mam uplne presne to co popisujes. Vsichni mi hadaji kluka, porad.. podivej se, tobe to ale slusi to bude kluk, nemas zadne pupinky a ani jednou jsi nezvracela. Uplne presne jak popisujes.. Moc bychom si prali holcicku, tak se budu modlit 🙂 moc moc gratuluju a at jste zdrave 🙂
No me to zatim potvrdili jen jednou na druhem screeningu, ale nejak to porad nemuzu pobrat, az půjdu na kontrolu tak se zeptam jeste sveho gynekologa, ale doktorka říkala ze nema pochyb, ze tam na ni koukala pipina, no dneska uz jsem koupila krásnou vyteplenou, oboustrannou ruzovou decku tak chudak, jestli to bude chlapeček, vam taky jen at jste zdrave na pohlavi nezáleží
@estrellita Jojo,ony holky myslely spíš tu fotku na předchozí stránce,tam ten pytlík vážně může vypadat jako kávové zrno a pindík je nalepený na stehýnku a do toho ještě pupečník,takže kdo to neví,toho to může lehce zmást 😀
Ja tady z toho uhlu nic nepoznam :( nemas lepsi foto ty oblasti kde je pohlavi? 🙂
Bohužel nemám. Mimi sebou strašně mlelo. Nic se neděje. Byla jsem.jen zvědavá. Počkám na další kontrolu 🙂 Děkuji
ja bych podle hlavičky rekla, že to bude holcicka, ale dulezity je videt dolu 🙂
Pan doktor právě taky tipoval holčičku. Uvidíme na velkém utz ve 20.týdnu, zda se potvrdí 🙂 Děkuji za odpověď.
@sardelka15 pak urcite pisni.. ja jsem se snad vzdycky trefila 🙂
@kytka789 dobře.
@kytka789 Ahojky, tak mi byl potvrzen chlapeček🙂

@nikyta159
@kytka789
Nene holky,je to jasný chlapeček 😂 Na tý první fotce je vidět i pindík,který je jakoby u spodního stehýnka (nahoru teda vede pupečník)
A na spodní fotce je visící pytlík bez pindíka,holčička by tohle měla víc u prdelky,tady to visí v prostoru vepředu mezi stehýnky 😀 Ale uznávám,že fotky zkreslujou a náš chlapák vypadá, že má ukázkové kávové zrno 😂 Je i potvrzený a opravdu to nešlo přehlídnout. Tady je to možná trochu líp vidět,ale my prostě nemáme štěstí na hezké fotky 🙄