Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@kytka789 spíše tipovali. Mám to potvrzené z plodovky, tak je to 100%🙂🙂🙂
@tina332 no ono to není jisté do konce 😂
@barushe_27 my máme holku po 3 chlapecké a teda každý trhu jiný s poverama se nedá gratulujeme k slečínce 🤰
Děkuju moc,máme doma chlapečka,chtěli bychom holčičku,necháme se překvapit 😊
@jujape holka?
@mariejosef
No to já nevím 🙂 na příští týden jsem se objednala na lepší mašinu, utz u mojí doktorky je na houby a kór když se to přiblíží ☹ nepřikláněla se k ničemu konkrétnímu, že to může bejt teď ještě obojí (podle mě blbost, jenom ten ultrazvuk je na nic - mám doma už dvě děti, takže jsem pár utz u jiných doktorů už zažila) :-/
@jujape no mě má dr.poznala holku v 16-17tt hodně přesně a dobry utz má 👍 a před tím mám kluky tak to vypadá jinak 🙂
@mariejosef
Tak to se moc těším na ten příští týden, tam by to teda mělo bejt už parádně vidět 🙂
@jujape pokud se ukáže miminko 👍❤
@mariejosef
No tak já doufám, že když jdu přímo na utz kvůli pohlaví, že si s tím tu práci doktor/ka dá 🙂
Ano, já jsem právě myslela podle toho výběžku, já jsem na to slepoň, tak jsem se přišla zeptat, co kdo vidí 😊
Tak jo, takže opravdu kluk 😂
Díky holky 😀 tak dobře, no 😀

@sardelka15 chlapecek? ja myslela, ze ti rikali holcicku 🙂