icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
mikejla_a
25. srp 2019

@kris5 ale nejsi, já tě chapu! Po dvou klucich jsem zcela sobecky nakupovala ruzovou jak zběsila 🙈🤣

lopinka81
26. srp 2019

Holky no mě se ten pinďa zdál na tom ultrazvuku nějak velký a kuličky měl i zadečku tak nevím asi dost vyvinutý.No podle Dr tu krev někde zasantrocili protože to co mi řekla je blbost.Kdyby alespoň řekli dřív ☹️. Akorát čekat zase.

lopinka81
27. srp 2019

@kris5 tak jak jsi dopadla na ultrazvuku,jsem napnutá jak kšandy 😁

kris5
27. srp 2019

@lopinka81 Tak si představ, ze v noci začal malý zvracet, takže jsem musela ultrazvuk odsunout az na pátek :D. Takže v pátek snad 🙈

lopinka81
27. srp 2019

@kris5 jejda tak ať je v pořádku.Se nám to táhne viď 😂☺️.Jdu na tu plodovku tak snad už budeme mít obě příští týden klid 😘

kris5
27. srp 2019

@lopinka81 Tak držím palce, ať všechno dopadne dobře. Tady naše dohady o pohlavi jsou ve srovnání s tim úplně malicherný 😉. Já jsem byla včera přesvědčena, ze si to nechám říct... A teď zase nevim... Jestli si nepočkat až do porodu. Také by to bylo hezké- to prekvapko, co vykoukne 😊

lopinka81
28. srp 2019

@kris5 ahoj jo to máš pravdu.Ale i tak jsem na tebe zvědavá. Já ten odběr přežiji 😊a bude konečně klid alespoň .Druhý syn jde do první třídy ,tak už bych se mu ráda věnovala a nemyslela co by kdyby ☺️

lopinka81
29. srp 2019

Holky tak na plodovku jdu v úterý.Bude mi ji dělat doktor ,který odrodil mého prvního syna . Mám v něm velkou důvěru 😊

lopinka81
30. srp 2019

@kris5 tak co už? 🤗😂

kris5
30. srp 2019

@lopinka81 Jojo! Tak si představ, že prý taky chlapeček :D. Ale měl ručičku mezi nohama, takže si nebyl dr.uplne jistý... asi proste mame mit to překvapeni 🙂. Takže u nás všechny babsky rady selhaly :D. I ten pohlavní hrbolek, ale jsem šťastná za snad zdrave miminko ❤️

lopinka81
30. srp 2019

@kris5 no neke ,to teda pohlavní hrbolek mám stejný jako kamarádka ale ona čeká holčičku 😂takže tomu už nevěřím ,tak gratuluji 😘☺️☺️☺️

sylvusska
30. srp 2019

Rekla bych spis chlapecek.

kris5
30. srp 2019

@lopinka81 Také jsem trochu v šoku :D, ale určitě ne zklamaná 🙂. Spis jak me zmatla intuice... Proste jsem byla o te holce přesvědčená :D. Přestože já jsem spis na kluky 🙂 Přijdou mi takový roztomilejsi ❤️

lopinka81
30. srp 2019

@kris5 to mi povídej 🤣moje intuice selhala také i když plodovka to sto pro potvrdi.Ale ty kulky s pinďourkem velkým by nepřehlédl ani slepec 😂😂😂

lopinka81
30. srp 2019

@sylvusska na koho to bylo 😊

lopinka81
30. srp 2019

@mikejla_a selhali jsme 😂😂hrbolky zklamaly .A jak se ti daří ženo. Ty už mimčo máš ne?

mikejla_a
30. srp 2019

@lopinka81 jooo, mala ma pozitri 3m 😊

lopinka81
30. srp 2019

@mikejla_a jujky 😘moje neteř bude mít také tři měsíce 😊

andreajkab
30. srp 2019

Holky, tady asi pohlaci vidět ještě není, ze? Nebo je tady neco, co by mohlo napovědět k pohlaví?

lopinka81
30. srp 2019

@andreajkab jina fotka není? Já už si snad netroufam tipovat 😁 něco vyfim trčet za botičkou ale nevím 🤔

lopinka81
30. srp 2019

@lopinka81
@andreajkab Ježíš nožičkou 😂mě to přeskakuje

andreajkab
30. srp 2019

@lopinka81 v pohode :D
Bohužel není.
Zatím jen tato... Vím, že je brzo, ale ta zvědavost je strašná věc :D

lopinka81
30. srp 2019

@andreajkab to znám 😂 kolikátý týden?

andreajkab
30. srp 2019

@lopinka81 fotka je z 12+4 tt. Teď jsem v 16 tt a o fotku jsem si neřekla 😞 A další kontrola za 3tt...
A ja mam pocit, ze to asi nevydržím 😃
Vim, ze ve finále je hlavní zdraví, ale prostě mi to nedá :P

lopinka81
30. srp 2019

@andreajkab podle hlavičky bych řekla holčička ale opravdu jen tip.Take jsem byla zvědavá 😁to každá z nás

andreajkab
30. srp 2019

@lopinka81 děkuji.
Uvidime za 3tydny 🙂

lopinka81
30. srp 2019

@andreajkab no není za co ,já se učím tu od holek ,sjr stejně se moje nepotvrdilo.Musis dát vědět 😊jsem sama zvědavá

kris5
31. srp 2019

@andreajkab Neni to vidět na téhle fotce... Ale i kdyby bylo, tak to může byt takhle brzy zkreslené. Nejlíp to je vidět ve 14.tt, co mám zkusenost. Já byla ve 12+0, hrbolek byl jasné holcici a vypadá to na chlapecka, ale je pravda, ze měl ruku mezi nohama :D. Tak kdo ví- třeba to byl palec, ale jako poznala jsem to i já a dr je celkem kapacita 🙂

lopinka81
31. srp 2019

@kris5 tak nevim jestli koukáš na ordinaci 😁celou dobu kluk a narodila se holka 😂😂to mne pobavilo tento díl.Me kamarádce řekl Dr kapacita že holka ,ve 20 tt jasný kluk a dál zas jen holka a ta se narodila.Uvidime.Je to sranda to zkoumání pohlaví. Máš asi stydlivé miminko 😊😄

kris5
31. srp 2019

@lopinka81 Mne právě ve 12.tt řekli, ze 70%holka, v 16.tt zase spis holka a teď ve 22.tydnu jsem viděla i Ja toho pindu 😅. Jsem z toho dost v šoku, ale fakt nevim, jak šikovně by tam musela byt ta ručičay poskladana, aby to vypadalo to věrohodně :D. Jako měl ji pod zadkem, ale jako pindik byl celkem věrohodný 🙂. Ve 30.tt se raději mám zeptat znovu. Ale Ja uz na to kašlu :D. To uz počkám těch par tydnu do porodu 🙂

Strana