Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

jj ..mě řekli podle genetiky ve 13. tt taky holčička.... až do 20. A teď už tam mám kuličky🙂
@sebinka123 ještě jsem zapomněla, je to 13+1
@sebinka123 spíš chlapeček, ale zkušená ultrazvukařka nejsem 😄 jen tip
@nikyta159 Děkuji. 😉 Už mám doma 3, tak bych uvítala změnu (s nadsázkou 😉)
@sebinka123 tak v tom případě přeju holčičku..já mám doma 2, tak jsem zvědavá, kolik budeme mít děti, dokud tam nepadne alespoň ta jedna holka 😃😃
@nikyta159 když jsem rodila 3, nejmladšího syna, tak pan primář říkal, že když jsou samí kluci, tak holka se rodí až na popáté. Tak doufám, že se tentokrát spletl a u nás to vyjde na počtvrté. 😄 Jinak tohle mimčo už úplně plánované nebylo a prostě si nás našlo. Syny hrozně miluju, ale holka mi pocitově hrozně chybí. Tak uvidíme 😉
@sebinka123 řekla bych holka, jinou fotku nemáte? Leží tam trochu nakřivo 🙂
@kajda3 mám ještě tyhle. Ta jedna jsou vyloženě nožičky a bříško, je jakoby cele k nám.
@kajda3 ještě možná tuhle, tady přirození trochu je vidět, po přiblížení. Prý ty pysky jsou taky hodně velké. Prostě nevím. 😥
@sebinka123 Moc Vám přeji tu holčičku, já sama mám 3 kluky 🙈🙈. Doufám, že se pletu ale já tam vidím spíše chlapečka. Máte hodnoty hcg že screeningu v 1. Trimestru? Myslím z toho placeného?

@kris5 letí čas hrozně.Ja si malého užívám a v že je to můj poslední potomek. Přenechám to už mladším. V létě jim bude půl roku a to už je fajn 🙏☺️