icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
kajda3
6. dub 2020

@eiram7 jasná holčička, gratuluji 💃ve 13. týdnu je to jisté tak na 95 % 😊 navíc k tomu tento snímek hrbolek ukazuje pěkně 👍

eiram7
6. dub 2020

@kris5
@kajda3 Dekuju moc za posouzení, holky. Kez by to tak bylo! 😊 ❤️ Jediný co mě mate je, ze mi doktor ani na můj dotaz pohlaví nesdělil. Myslite, ze se tim raději pojistil, i když to na holčičku vypadá?
No nic... musim vydržet další tri týdny 🙈

lilian2111
6. dub 2020

@eiram7 Jj neradi to říkají takhle brzo 🙂 nám tedy řekli u všech ve 13tt ale není to tak vždycky.

juliemichal
6. dub 2020

@eiram7 mi řekli na screeningu ve 12+3,že je to chlapeček,ale dva dny na to mi můj doktor řekl,že by ho zajímalo,kde doktor viděl,že je to chlapeček,že mezi nožičky nic nemá,ale,že mi to potvrdí až ve 20tt 😀 takže ještě 6 týdnů budu čekat 😀 příští úterý jdu na poradnu to budu 15+4 tak se budu ptát doktorky co se v bříšku skrývá a doufám v tu holčičku po 3 klucích 😀 😀

lilian2111
6. dub 2020

@juliemichal No, podle hrbolku je to fakt jasnej pindour 🤭😁

juliemichal
6. dub 2020

@lilian2111 já se v těch hrbolcích vůbec,ale vůbec nevyznám hah 😀 😀 ale pamatuji si u kluků,že ten pinďour šel vidět jasněji na těch prvních screeningách než teď u malého Damiánka či Dominička 😀 😀

lilian2111
6. dub 2020

@juliemichal Kazdopadne uvidíš, podle hrbolku 100% je 🤷🏻‍♀️☺️

handous
6. dub 2020

Podle mě je to pořádnej chlapák 😊

eiram7
6. dub 2020

@lilian2111 mne prave u prvního řekl doktor taky na prvnim screeningu, co to bude, ale to jsme čekali chlapečka a u těch se rika, ze to jde lip poznat. Nebo je to mýtus?
@juliemichal tak si budeme vzájemně držet palce na tu holčičku 😊 a když to neklapne, stejně budu mít radost. Hlavně když je prcek zdravej ze
Ja jsem teď už 17+2, takže příští kontrola bude 21. týden a to už vy mi to vážně mohl říct! Jestli teda bude mimi dobře natočeny 😀

juliemichal
6. dub 2020

@lilian2111 přesně tak uvidíme ve 20tt nebo spíše na druhé genetice,to si pamatuji moc dobře u Matea jak na druhé genetice myslím v 17tt ten lulánek šel hodně krásně vidět ♥ ♥

@eiram7 moc ti držím palečky aby to byla ta holčička ♥ my už do pátého nejdeme 😀 😀 max kdyby mi někdo na 1000000% zaručil,že to bude holčička 😀 😀 jinak vůbec ne 😀 😀
no těším se až tu napíšeš co nosíš pod srdíčkem ♥ já se v těch pahorkách vůbec nevyznám ♥ ♥

eiram7
6. dub 2020

@juliemichal teda to obdivuju, ze čekáte čtvrté ditko. To je tak hezky! ❤️ A ještě když mate tri kluky raubire, musí to být občas asi narocny ze 😅
Tak dej pak vědět, jak utz dopadl a co to tedy bude 😁 holčičku bych vám prala.
Ja se v těch pohl. hrvolcich taky nevyznám 😀

lilian2111
6. dub 2020

@eiram7 Možný to je, ono jim to tam prostě tak nějak trčí 😁

rennye
7. dub 2020

@nik123 chlapeček

rennye
7. dub 2020

@juliemichal nešlo by to lépe vyfotit?

juliemichal
7. dub 2020

@rennye no fotku mi bohužel kluci ztratili,ale v úterý jdu na poradnu,tak zkusím vyfotit tu fotku pěkně ♥ ♥ to budu 15+4 tak to bude lepší ♥

juliemichal
7. dub 2020

@rennye ještě mám tuto 2 dny po screeningu,ale tady asi nepůjde nic poznat ☹

kajda3
8. dub 2020

@eiram7 oni to buď takto brzo říkat nechtějí, nebo teorii o hrbolku moc nerozumí. Nám prvního třeba na prvním screeningu vůbec dr. neřekl, ani náznak, o pohlaví ani slovo, druhého nám řekl na tom samém screeningu ten samý dr., že by věděl na 60%, kdybychom si chtěli nechat říct.

kajda3
8. dub 2020

@juliemichal škoda, že ta fotka je rozmazana. Ale vypadá to spíš na kluka, opravdu tam něco trčí, ale na tento týden by to byl tedy už poradny chlapak 😃 až půjdete v tom 15+4, poproste o fotku pohlaví ze spodu, to už by mělo být pohlaví poznat.

kajda3
8. dub 2020

@sebinka123 můžu se zeptat, jak dopadl další ultrazvuk a jestli už víte, co čekáte? 🙂

sebinka123
8. dub 2020

@kajda3 děkuji za přípomenuti, čekáme holčičku 😇, omlouvám se, úplně jsem zapomněla, siju a siju roušky 😉

sebinka123
8. dub 2020

@juliemichal řekla bych, že vidím holčičku 😉 řekl ti doktor něco?

juliemichal
8. dub 2020

@kajda3 no to je fakt na 12+1 by to byl pořádný chlapák hah,takže to co tam trčí to určitě nebude šula 😀 😀 ale uvidíme ♥ ♥ určitě v úterý poprosím dr aby mi dala fotečku pohlaví ♥ ♥

@sebinka123 kéž by ta první fotka (screening) podle dr to vypadá na kluka,druhá fotka 2 dny později u mého gynekologa ten mi řekl,že mezi nožičky nic nevidí,že by ho zajímalo kde doktor viděl chlapečka 😀 😀 ale,že z největší pravděpodobností mi pohlaví řekne až ve 20tt

eiram7
8. dub 2020

@juliemichal to jsem na tebe zvedava! 😁 musíš nám dat v úterý hnedka vědět. První fotka bych řekla na 99% kluk, ale ta druha zase vypadá na holčičku. Moc bych ti tu holčičku prala 🙂
Ja jsem ještě hledala souvislost mezi výši f hcg a pohlavím a podle toho by u nás vycházel opět Klouček. Nevíš, jaké hodnotu jsi měla při odběru k prvnímu screeningu?

juliemichal
8. dub 2020

@eiram7 určitě hned jak budu doma dám vědět,mám poradnu na 7:30 tak snad brzo dám vědět 😀 😀
jsi moje zlatíčko,kéž by to ta holčička byla,ani nevíš co bych za to dala ☹ ☹
f hcg jsem měla 72,26 😀 😀 ale vůbec se v tom nevyznám 😀 😀
kterého kloučka čekáš?já bych fakt chtěla po těch třech chlapících holčičku 😀
jinak koukej první foto 14+5 tj dnes,druhé foto 14+1 třetí těhotenství s Mateem 😀 😀 a mám ty břicha úplně jiné u kluků jsem měla úplně stejné jako u Matea a teď fakt úplně jiné 😀 😀

eiram7
8. dub 2020

@juliemichal jee ajo, brisko je úplně jiný. A ty hodnoty f hcg ti taky sedí na holčičku, tak mooooc držím palce, aby dopadla 😊🙏
Ja mám hodnoty hcg hodně nízko, takže bych podle nich měla mít kluka. Ale z utz to vypadá na holčičku, tak jaem vážně zvedava. A bricho mám teď taky úplně jiny. Rostou mi jakoby vic boky😀

rennye
9. dub 2020

@juliemichal HCG jasná holčička 😁

juliemichal
9. dub 2020

@eiram7 taky mi právě rostou i ty boky 😀 😀 u Matea a u kluků se mi to bříško líbilo daleko víc 😀 😀 ale kéž by to byl důkaz toho,že čekáme holčičku,ani nevíš co bych za to dala,bojím se úterý,že budu zklamaná a bude to zase kluk,ale i tak to vadit nebude hlavně ať je zdravoučký,ale ta touha po holčičce je hodně velká ☹ ☹

@rennye kéž by kéž by 😀 😀

juliemichal
14. dub 2020

ahojky holky,tak máme po poradně a jestli nejsem slepoň tak na fotce vidím holčičí pohlavní hrbolek 😀 😀 ale moc se v tom nevyznám 😀 😀

rennye
14. dub 2020

@juliemichal Nic Vám neřekli? 😁 Nekecej 🥰

juliemichal
14. dub 2020

@rennye právě,že ne ☹ ☹ byla jsem u kolegyně mého gynekologa a ona mi řekla,že se prý v pohlaví nevyzná ☹ ☹
a to jí je cca 65 let,mno a to za tři týdny jdu k ní zase na poradnu,tak to se zase nedozvím ☹ ☹

Strana