Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@bexx Gratuluji, to to víte brzo, já furt nic ☹ moje doktorka má špatný UZ ale jdu ve CT na kontrolu tak se zkusím zeptat. No a jinak až za měsíc ve 20tt na velkém UZ to jdu jinam.
Ahoj holky poradíte i me prosím prosim
@almidrob2539 fotku 😉
@almidrob2539 Bohužel tady vidíme jen zadeček miminka, jinou fotku nemáte?
@rennye me domtor tvrdil ze je zepredu a ze ma rostazene nohy a ze az tam bude mít pohlavi tak doufa ze to ukáže stejně tak hezky jako tady ba fotce . Jedna moje známá mi poslala místo jde prý vidí kavove zrno
@almidrob2539 Který to je týden?
@rennye 13tt
@almidrob2539 To už by mělo jít vidět hezky ve 13 tt, to už by musel vidět i doktor, kdyby tam to kávové zrno bylo vidět, já tam nevidím bohužel nic, a starší fotku z boku máte?
@rennye jinou zatím nemám bohužel škoda ale jinak dekuji🙂
@ltaborikova Tak to je super zpětná vazba, moc gratuluji 🥰
@rennye a co ady prosím?
@almidrob2539 To je nějaká kustka, kazdopadne kávové zrno to určitě není. To bývá vidět přímo mezi nozkama, tady jsou záda. 🙂 na fotce to bohužel nejde vidět. A pokud neviděl doktor, my tady těžko uvidíme.
@lilian2111 no doktor mi to řekl uz jen mě zajímalo zda tu někdo pozná pac tady na te fotce je doktor ukázal primo kde co je a kávové zrno tam je 🙂
@lilian2111 a na fcb skupině 75 žen potvrdilo holku ze vidí
@almidrob2539 tak když to po doktorovi potvrdily ženský na fb 🙊😃
@almidrob2539 To je pořád ta samá fotka, ale zvětšená. Holka to být může, je to více pravděpodobné, ale jistá bych si tím nebyla, je to špatně vidět. Takové fotky mám i od kluků 😂.
@rennye doktor rekl holka a i s krve to víme
@almidrob2539 Gratuluji 👌

@ltaborikova Holcicka 😘. Nějak i podle tvaru hlavičky mi to připadá. Na druhou stranu já jsem mela taky podobnou fotku a byl to nakonec chlapeček. Ale bylo to brzy 12+0. Vy to mate o tyden pozdeji a tam by to mělo byt uz zřetelnější...