Kdy a jakým způsobem začnu cítit pohyby prcka?
Ahoj, jsem strašně nedočkavá a zvědavá... Takže jsem se rozhodla zeptat vás už zkušenějších těhulek či maminek. Strašně mě zajímá kdy a jakym způsobem začnu cítit pohyby prcka. Jsem v 16tt nevím zda to je ještě brzo, ale kamarádka mi říkala, že právě okolo tohoto týdne pohyby začala vnímat. Já ale nic necítím ☹ spíše mam pocit jako by křeči či nepříjemného jakoby tahání. 😊 ☹😝
@petule_e ja myslim ze to je brzo, sice kazda to ma jinak. Ja to taky porad zkoumala, citila nejake bublani. Pritel rikal ze to jsou moje streva :D Ale kdyz me doopravdy maly poprve kopl poznala jsem to🙂 zadne bulani ani simrani to nebylo. Proste maly slaboulinky kopanec. Bylo to az kolem 25tt.
@tsafarikova tak ja nakupuju neutralni barvy a rikam si, ze to pak kdyztak doladim doplnkama jako treba cepickou, slintackem atd 🙂
@luj89 tady u nás je to neutrální celkově bída,máme tu tak 3 obchůdky kde se dá nakupovat ale všude jsou to oblečky buď chlapecký nebo holčičí a ani ne barvou jako že to jsou to bodýčka s autíčkem nebo srdíčkem a nebo rovnou tuničky😢
Já jsem začala něco malinko cítit když jsem byla v 18tt. =)
Já cítím od 15tt šimraní, teď jsem 18+3 a cítím pořad šimrani, ale o hodně silnější 🙂.
A já pořád nic 😥
Vydrž 🙂. Ještě budes rada, ze tě nekopalo 😂 .ale chapu, že se tesis. Já taky 🙂. Za chvilku už je ucitis.
Já jsem cítila pohyby až tak v 19 - 20 týdnu. Nejdřív je to takový lechtání a převalování jako kdyby se ti pohybovali střeva ale jeden večer jsem nějak zpozorovala že to střeva nebudou že to není takový to typický zakručení ale jenom pohyb. A neboj taky jsem byla natěšená na pohyby ale pak posledních 14 dní už jsem si přála aby byl venku, každý otočení nebo převalení jsem ztrácela dech a nebylo to zrovna klidný mimčo. Navíc nebyl přetočenej hlavičkou dolů, přetočit se mu povedlo jeden večer a to bylo takový bolestivý dloubnutí že jsem hned věděla že se přetočil tak jak má být. Jinak my jsme měli jistotu že to bude kluk už v 13 týdnu, protože holt mám na břichu špek pozvala si mě paní doktorka z NT screeningu ve 12 týdnu za týden na kontrolu že špatně vidí a je třeba aby teda ještě trochu povyrostl. A pak ve 20 nám to potvrdili. Ale já jsem stejně nějak od začátku tušila že to bude kluk.

@luj89 já se původně taky chtěla nechat překvapit ale to že je oblečení všude dělené na kluk a holka mě odradilo