Kdy se ta váha zastaví? Ve 26tt mám plus 10 kg
Ahojky těhulky, zajímalo by mě jestli máte některá každodenní příbytek na váze jako já. Začala jsem přibývat na váze cca v 17tt a od té doby skoro denně přiberu nějaký ten gram. Teď jsem v 26tt a mám už plus 10kg. Řekla bych, že se nějak nepřejídám, sice pohybu moc nemám nebo jsem doma, do práce nechodím. Myslíte, že to je i dědičné, že když moje mamka přibrala při mě i sourozencích vždy kolem 20kg tak mě to čeká taky? No tak to se ještě brzy váha nezastaví 🙂
Hezký den 😉
Ja mam ty kila v tehu vyjedene. Nenazranost mame v rodine. U nas geny funguji. Akorat ja vim, ze tloustka je u nas v cele nasi rodine, beru to jako odstrasujuci priklad. Jako jedina jsem od mladi na sobe drela, abych nevypadala jak babicka, nebo mamka. Co se zubu tyce. Cisteni nezanedbavame, jak mi rikal i muj zubar, nekdo si necisti zuby skoro vubec, nebo je jen tak polechta a nema zadne kazy (viz.muj manzel), druhy si je cisti po kazdem jidle a stejne se mu sypou. (viz.ja, mamka,babicka).
Moje kadernice vzdycky chrochta blahem nad mymi vlasy. Z kraje ze me tahala, jak si je udrzuji. Mam je porad huste, zdrave, ani v tehu mi nepadaji. Pritom ja se o ne nikdy nestarala. Myji je tim, co najdu, nikdy zadny zabal, ani kondicioner a po umyti jdu s mokrou hlavou spat. A toho barveni co maj za sebou..... Mame to v genech. Mati i babicka husty porost bez starosti, udrzba taktez zadna. Ale nehty mame zase na houby. A tak bych mohla jmenovat dal a dal. Geny proste funguji. To je znama vec. Proc asi mame obor genetika, nebo proc se vas u lekare ptaji, jake choroby prodelali vasi rodice a prarodice? Ovlivnit to ale trochu muzeme. A to tak, ze kdyz vim, ze je u nas v rodine problem s tim a tim, nebudu se na to jen vymlouvat, ale budu se s tim neco snazit udelat 😀
Já jsem ve 32tt a mám +22kg ☹ Už se až stydím na tu váhu jít. Kdoví na jaké váze skončím.
Holky tak sem zvědavá na sebe. v 21.týdnu sem měla nahoře 3 kila teď jdu na kontrolu až 9.4. tak sem velice zvědavá o kolik váha stoupla 🙂
Ahojky, já jsem v 24 tt a mám navrch 6 kg 🙂 Ale otázka kam to dotáhneme do konce těhu, ale snažím se jíst spíš zdravě - hodně zeleniny a ovoce, tak snad to nebude nijaká hrůza 🙂

No tak já si při prvním těhu hrozně libovala, že se hlídám a držím na začátku 9 měsíce + 7 kg a pak to přišlo. Každý týden 2 -3 kg - ještě jsem přenášela. Hlídala jsem si pravidelné zdravé jídlo - denně chodila na dlouhé prochajdy se psem a rekonstruovali jsem první patro - fakt jsem se neflákala - konečná váha +23 navíc jak to bylo až tak na konci popraskalo mi celé bříško. Nikomu to nepřeji. Navíc jsme na porodnici narazila na hrozného Dr., který to každou kontrolu poměrně nevhodně komentoval - fakt mi to ke klidu nepřidalo. Teď jsem 33tt a mám +9,5, začínám očekávat další příval, ale víc než jíst zdravě se prostě nedá. Jinak má mamka přibrala při prvním těhu +5 a při druhém +6 - co bych dala za to, to po ní zdědit