Lehké špinění ve 22.tt (placenta dole). Měli jste to také tak?

dides45
5. pro 2019

Ahoj chtela bych se poradit ;) Jsem ve 22 tt a uz druhy den me zlobi lehke spineni. Na ultrazvuku ve 20tt mi doktor rikal,ze mam placentu “dole” a at jsi davam na urcite veci pozor. Moje gynekolozka mi rikala na kontrole, ze at se hlidam a davam jsi majzla na spineni ci krvaceni vuci placente. No a jak jsem psala na zacatku,tak dva dny uz mam lehke spineni. Samozrejme jsem volala me dokrorce,ktera mi naridila klidovy rezim a 2xdenne brat magnesium. Tak se chci zeptat Vas,jestli jste si necim takovym prosli. Predem dekuji

nikynikol25
5. pro 2019

@dides45 Ahoj já tim prošla ale myslím kolem 17-18tt,zkus si koupit ascorutin je volně prodejný.Zastavuje krvácení í špiňení a opravdu buď v klidu víc lež,vůbec nic nedělej.Ja jen ležela nebo max na wc nebo si udělat jídlo nic víc.A jestli tě do toho bolí břicho upaluj na pohotovost.

dides45
autor
5. pro 2019

@nikynikol25 bricho me neboli,jen to spineni ale od vcerejska lezim co to jde 🙂

nikynikol25
5. pro 2019

@dides45 tak lež pokud ustupuje je to dobře pokud se to zesiluje jdi radši na tu pohotovost já tohle špiňeni měla a pak se rozjelo krvácení až do toho 17-18tt.Na pohotovosti my řekli at di koupím ascorutin. na zastavení.Ja do toho měla velký hematom

dides45
autor
5. pro 2019

@nikynikol25 dekuji moc za radu 🙂 snad to bude dobre

krupka3
5. pro 2019

Ja bych si teda sama leky v tehotenstvi neordinovala. Telo ti dava najevo, ze mas zvolnit, tak neni cilem ty projevy potlacit, nybrz resit pricinou. S placentou dole souhlasim, ze je potrebny klidovy rezim, az do vymizeni spineni bych vyslovene jen a jen lezela, klidovy rezim bude treba ale i pak dodrzovat dal. Spineni je jeste ok, s krvacenim a nizko polozenou placentou pripadne hned k lekari.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru