Mohlo přestat bít srdíčko miminka ve druhém trimestru?
Zdravím, dneska jsem 18+4 tt a i když jsem prvorodička tak pohyby miminka už jsem začala vnímat v 16 tt ale od dnešního ráda jsem nezaznamenala ani jeden pohyb 🫤 není možné že by miminku přestalo být srdíčko ? 😢
@dominika1008 takhle na začátku mohou být ty pohyby ještě dost nepravidelné. Zkusila bych se položit na záda, tak jsou cítit nejlépe. A jinak se přikláním ke komentáři nade mnou, pokud se něco nezdá, vždy je lepší nechat se zkontrolovat 🙏🏻 ale nemyslím si, že bude něco špatně ❤️
Zkus rady od holek výše. Plus mě taky pomohlo pořídit si mini dopler ( angelsounds) právě pro tyhle situace. Od té doby, co jsem ho měla, jsem byla v psychické pohodě 🙂
To bych se musela zbláznit, já měla obě děti lenochy, a nijak zvlášť jsem je necítila celou dobu. Občas kopali,ale ne furt a rozhodně ne tak brzy
@dominika1008 Teda ja jsem je citila az tak od 21tt, ale od cca 16tt jsem pouzivala angel sounds, uzasna vec!

@dominika1008 nemyslete hned na nejhorší, zkuste do bříška trochu šťouchat, dát si něco sladkého, já si třeba o na bříško trochu lehla, aby se to prckovi nelíbilo a musel se hnout, nebo prostě jeďte do nemocnice na ultrazvuk, radši jet zbytečně než něco zanedbat...