Mohou se metličky pod kůží stát striemi?
Ahoj holky jsem 21 tt začínala jsem na 53 kilech nyní mám 62 a dneska jsem si všimla ze se mi udělali pod kůži jakési metlicky takové nebo jak to nazvat,muže se v tomto týdnu jednat o strie a po případě jde ro nějak zpomalit,protože jestli tohle mám v 6 měsíci to nevim co budu dělat v 9 děkuji 😊

Já mám strie z prvního těhotenství (+25kg),
takhle vypadají dnes (29tt, druhé těhu)
zatím se nové neobjevují a snad ani nebudou. Když se mi tenkrát začaly dělat, byly takové do červena a bylo to vidět úplně strašně. Mazala jsem a stejně mi popraskalo celý břicho. Teď taky radši mažu, protože mě kůže na břiše pne a svědí.
@katanovobran Jaký máš typ pleti? U suché je to riziko větší, mastnější je více elastická.

Ja nic nevidím 🤣🤣ale ty počáteční jdou těžko vyfotit. Nicméně bych to moc neřešila, protože s tím stejně nic neuděláš. Na konci těhotenství můžeš mít z břicha jednu velkou strii i když budeš mazat každý den, tohle je hodně dědičné, záleží na pokožce. Me se ty první udělali taky kolem 6 měsíce a nemám jich moc. Určíte promazavej každý den, klidně dvakrát, ale nezaručí to vůbec nic. Držím palce