icon

Může být změna pohlaví během těhotenství důvěryhodná?

vaalllllllli8i
28. lis 2021

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat vím že se o tom všude píše, ale byla jsem na prvním screeningu ve 12tt typ pohlaví podle Dr. Holčička na 90%
Dnes 20+3 TT a najednou je potvrzený chlapeček, prý tam něco vidí a vypadá to na chlapečka , já tomu pořád nemůžu uvěřit , jelikož u nás v rodině není narozený ani jeden chlapeček , že by ten vysněný? Zázrak ? :D Ať je to holčička nebo chlapeček je mi to celkem jedno hlavně ať je to zdravé , ale byla bych velice překvapená kdyby to opravdu byl chlapeček , takže raději už kupovat jen neutrální

cikitkapb
•
28. lis 2021

Tohle se může stát komukoliv. Dokud se to nenarodí, je určování pohlaví jako věštění z koule. Žádnej doktor neřekne, že to bude to či ono na 100 %.

sigyn
•
28. lis 2021

V okolí mám pár případů, kdy si doktoři byli jistí na 100 % a výsledek byl stejně jiný 🙂

marselina
•
28. lis 2021

@vaalllllllli8i kamaradka to tak měla, ve 12tt řekli na Utz holcicku, doma už dvě měla . Ve 20tt najednou chlapecek.Narodil se chlapecek ☺️

plksv
•
28. lis 2021

Já jsem to tak měla. První screening holka, druhý kluk.

mamikry
•
28. lis 2021

@vaalllllllli8i Můj bratránek čekal Šárinku a na porodním sále z ni byl Petříček. Takže asi tak 😉

vaalllllllli8i
autor
•
28. lis 2021

@plksv věřím tomu že to je tak akorát mě to překvapuje :D tak uvidíme na další návštěvě
@marselina no přesně takhle to mám já :D dvě holčičky už doma mám

vaalllllllli8i
autor
•
28. lis 2021

@cikitkapb mám doma už dvě holčičky , nikdy se právě paní doktorka nemýlila řekla holka tak holka :D teď chlapeček tak snad se to potrvdi na další návštěvě a pak už jen až po porodu :D nic jiného nezbývá než začít neutralnima vecickami

uzivatelkapetra
•
28. lis 2021

Mě ve 12tt řekl rovnou ať po něm nechci zjišťovat pohlaví, že to v této fázi bývá střelba od boku.

j.a.n.i
•
28. lis 2021

@cikitkapb No, na 100% to neřekne, neb muze udělat chybu, ale tvrdit, ze je to ve 20tt věštění z koule, je hodně mimo, když se kontroluje treba srdce a podobně.

clo1
•
28. lis 2021

Ve 12 týdnu je to většinou takový odhad, takže spíše bych počítala s chlapečkem. Přece jen ve 20.týdnu je vše už lépe vidět. 🙂

zrzeckas
•
28. lis 2021

Kamaradce tvrdili, nezavisle na sebe, ze to bude kluk cele tehotenstvi na kazdem vysetreni... No narodila se holcicka.... Takze asi tak

malinkaelinka
•
28. lis 2021

22 tt potvrzen kluk, narodila se mi holčička. Podruhé už jsem si nenechala nic říct 😅😅

cikitkapb
•
28. lis 2021

@j.a.n.i Kontroluje se srdce, ale na základě srdce se neurčuje pohlaví. A vzhledem k tomu, že i váhové odhady se můžou lišit klidně o 500 g, tak ano, je to pořád věštění z koule.

natysnovec
•
28. lis 2021

Nam rekly chlapecka🙂a ze pani doktorka se nikdy nespletla...tak povidam supeeer a na genetice nam rekly,ze cekame holku....🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️plakala sem...tesily jsme se na chlapecka(ze budem mit parecek).Ale nemenila bych jsou ro moje kravicky ale miluju je🥰🥰🥰

j.a.n.i
•
28. lis 2021

@cikitkapb Jako promin, pokud je videt tolik podrobností, ze je možné zkontrolovat srdce, tak je stejně podrobně videt i pohlavni ústrojí, takze to fakt neni věštění z koule. A vahove odhady do toho netahej, vahovy odhad se pocita z hodnot, ktete se nameri, takze je celkem logické, ze se mohou lidit, protože lidi nemajo stejne proporce, nekdo ma vetsi hlavu, nekdo mensi, nekdo kratsi nohy

nazka
•
28. lis 2021

@vaalllllllli8i ahoj, u nás u první chlapeček do 23 tt, pak najednou nevěděli a ve 26 tt holka. A máme holku 🙂

limali
•
28. lis 2021

Môj gynekológ tvrdil, že 100 percent to budeme vedieť až po pôrode 😁

vaalllllllli8i
autor
•
28. lis 2021

@natysnovec Taky si říkám že by se nám hodil už ten chlapeček :D jinak vám děkuji 🤗🤗

vaalllllllli8i
autor
•
28. lis 2021

@limali no jenže mě tvrdí jednou tak pak jinak tak člověk už neví :D radši už prostě vše neutrálni a hotovo uvidí se po porode :D jinak děkuji 🤗🤗🤗

vaalllllllli8i
autor
•
28. lis 2021

@nazka jejejj 😂 stává se mno hlavně že je to zdraví to je to nejdůležitější ♥️♥️🤗🤗

vaalllllllli8i
autor
•
28. lis 2021

@j.a.n.i 👍👍👍 6teho mám jít na kardiologii ultrazvuk tam se nějak dá i připlatit za určení pohlaví? Jsem nedočkava ,, 😂 ještě dlouhá doba jsem objednaná ke svým DR na další návštěvu až v lednu

limali
•
28. lis 2021

@vaalllllllli8i no žiaľ, na tom ultrazvuku to nie je presne poznať. Na screeningu mi na lepšom UTZ potvrdil doktor chlapca. Môj gynekológ mi to potvrdil až na konci 7 mesiaca, do tej doby si vôbec nebol istý. Kamarátka bola na tom istom screeningu a tiež jej ten lekár potvrdil chlapca a nakoniec z toho bola princezná.

j.a.n.i
•
28. lis 2021

@vaalllllllli8i Hele, nevim, ja se prostě zeptala a u obou deti mi to rekl dost jiste. A u obou to bylo správně. Jasne, pokud je blbe natočený, tak ti treba rekne, ze nevi, ale když se ukaze, tak je celkem presne.

veronikaopava
•
28. lis 2021

@vaalllllllli8i mě naprvnim screeningu rekli holku a na druhém teď kluka a potvrdila mi to i moje doktorka.u prvního syna říkali kluk od začátku

jajulin
•
29. lis 2021

stát se určitě může cokoli, ale u všech čtyřech těhotenství nám po 20tt lékaři řekli pohlaví s takovou jistotou, že o tom nebylo vůbec pochyb a na UTZ jsme to dokázali vidět i my. A nikdy se nemýlili. Ve 12tt bych sdělené pohlaví nebrala nijak závazně.

badyr
•
29. lis 2021

V prvním těhotenství nám po 1.a2. screeningu tvrdili, že budeme mít holčičku, ejhle ve 30. týdnu kluk. Vyměnili jsme výbavu, vymysleli jméno a malý se narodil v 33 týdnu, stihli jsme to tak tak 😁

daasqua
•
29. lis 2021

U první mi to teda doktor neřekl až do 34tt (chtěl za to VIP příplatek), na UTZ v 20tt se všem zdálo, že vidí kulky... a je to holka 🙂 Jinak tedy všechny babské příznaky byly na holku (před ovu, chutě, strava při otěhotnění, stav pleti...). Jinak v okolí to všem vyšlo, 13tt a 20tt stejné odhady.

jucy693
•
3. pro 2021

@cikitkapb paní to asi myslela tak s tím srdcem, že když se dá podle uz kontrolovat srdce, je to zřetelné tím 0adem by tak mělo být zřetelně vidět i pohlaví 😉 a váha se odhaduje nejen podle toho kolik by cca mělo mít v tolikatem a tolikatem týdnu, ale i podle stehenní kosti, takže je to pouze odhad, ne věštění z koule 😉