Můžete odhadnout pohlaví dítěte na základě intuice?
Čistá zvědavost.Paní doktorka už věděla,ale říct jsme si to zatím nenechali.

@callipsa od doktorky si to říct nenechám,protože bych měla jistotu a nedokázala to před ostatnima,kteří to vědět nechtějí,utajit.Když mi to tady někdo napíše,tak si muzu něco myslet,ale tu jistotu mít nebudu 🙂 Takže spis jen ciste moje zvědavost.
@kristyna_96 holčička nebo chlapeček👍
Nechte si to říct od doktorky a před ostatníma dělejte, že to nevíte 🤦🏼♀️ Já moc tady ty diskuze nechápu, zvlášť, když doktorka Vám to říct může. Nechcete a pak se ptáte stejně na koníkovi. Trochu doufám, že nikdo nebude tipovat, protože ať chce, nebo ne, stejně Vás tady ty názory “ovlivní” a už si budete něco myslet.
Já tipuju dítě…
@kristyna_96 říct ste si to nenechali, tak to vydržte i teď 🤣
@kristyna_96 chlapecek☺️
@kristyna_96
Takže gynekolozka, která tomu rozumí nejvíc, od té to vědět nechceš 🤦♀️ ale mámy co jiz porodily, mají hledat své kristalove koule??? To mi hlava nebere, je to ultrazvuk plodu v XY týdnu těhotenství, pohlaví si zjisti od studovanejsich a pracujících v tomto oboru...
Ja taky vim co cekate a to nejsem gynekolozka, ale taky nechapu moc proc nechcete vedet od dr, ale chcete to vedet tady😁bud to chcete vedet nebo ne

@kristyna_96 tak od doktroky si to říct nenechate,ale tady by Vás to zajímalo? 🤦🙈😃