icon

Můžete odhadnout pohlaví dítěte na základě intuice?

kristyna_96
13. pro 2022

Čistá zvědavost.Paní doktorka už věděla,ale říct jsme si to zatím nenechali.

Můžete odhadnout pohlaví dítěte na základě intuice?Můžete odhadnout pohlaví dítěte na základě intuice?
callipsa
13. pro 2022

@kristyna_96 tak od doktroky si to říct nenechate,ale tady by Vás to zajímalo? 🤦🙈😃

kristyna_96
autor
13. pro 2022

@callipsa od doktorky si to říct nenechám,protože bych měla jistotu a nedokázala to před ostatnima,kteří to vědět nechtějí,utajit.Když mi to tady někdo napíše,tak si muzu něco myslet,ale tu jistotu mít nebudu 🙂 Takže spis jen ciste moje zvědavost.

mimco
13. pro 2022

@kristyna_96 holčička nebo chlapeček👍

carameels
13. pro 2022

Nechte si to říct od doktorky a před ostatníma dělejte, že to nevíte 🤦🏼‍♀️ Já moc tady ty diskuze nechápu, zvlášť, když doktorka Vám to říct může. Nechcete a pak se ptáte stejně na koníkovi. Trochu doufám, že nikdo nebude tipovat, protože ať chce, nebo ne, stejně Vás tady ty názory “ovlivní” a už si budete něco myslet.

berushe14
13. pro 2022

Já tipuju dítě…

jjasmina
13. pro 2022

@kristyna_96 říct ste si to nenechali, tak to vydržte i teď 🤣

lusinda93
14. pro 2022

@kristyna_96 chlapecek☺️

veruuu_kubesovic
14. pro 2022

@kristyna_96
Takže gynekolozka, která tomu rozumí nejvíc, od té to vědět nechceš 🤦‍♀️ ale mámy co jiz porodily, mají hledat své kristalove koule??? To mi hlava nebere, je to ultrazvuk plodu v XY týdnu těhotenství, pohlaví si zjisti od studovanejsich a pracujících v tomto oboru...

stef9328
14. pro 2022

Ja taky vim co cekate a to nejsem gynekolozka, ale taky nechapu moc proc nechcete vedet od dr, ale chcete to vedet tady😁bud to chcete vedet nebo ne