Náhlá silná nevolnost ve 22tt

bauskka
3. pro 2018

Ahoj maminky, jsem ve 22tr. Teď asi 2 nebo 3 hodiny mě přepadla šílená nevolnost. Tlačí mě celé břicho, cítím jak se prcek v břiše strašně hýbe, tlačí mě na všechno, žaludek mám až v krku, je mi horko a zároveň zima, potim se, na střídačku se mi chce zvracet a nebo na velkou. Průjem nemám. Během chvíle mě přepadla i strašná unava. Prostě to vsechno prislo z ničeho nic. Nejsem schopná pomalu ani pohybu .. jen se to snažím rozdychat. Měl to někdo podobně? Děkuji 🙏

pavca1982
3. pro 2018

@bauskka To bych snad zajela k doktorovi

nikolspace
3. pro 2018

Raději zajed k doktorovi

preiba
3. pro 2018

Jak jsi dopadla?? Doufám, že jsi jela k lékaři. Vždy když je Ti takhle špatně a ještě prcek hýří nadměrně aktivitou, tak jeď....

bauskka
autor
4. pro 2018

Jo jo nakonec jsem jela na pohotovost. Dr mimco prohlídl a po gyn. stránce je vše v pohodě. Každopádně nevolnost se silným pocitem na zvracení a bolesti žaludku přetrvává ... V noci jsem vůbec nespala a furt se mi děsně zvedá žaludek. Nemám vůbec chuť k jídlu, po každém říznutí se mi také moc neulevi. Piju zázvorový čaj po troskách, kolu, semtam sním piškot .. zítra mám jít k obvodacce tak ji to tam všechno řeknu. Napadlo mě jestli to třeba není žlučník, nebo vředy. Takhle mě žaludek nebolelo totiž ještě nikdy.

urtica
4. pro 2018

@bauskka Jj, určitě bych zašla k dr., podobným způsobem mě zlobily játra - neposlali Tě v nemocnici na sono? Zázvorový čaj bych spíš vynechala, myslím, že bude působit dráždivě. Jinak, já mám teda rozličné zažívací obtíže celé těhpétenství, pocit na zvracení se mi taky pravidelně vrací, ale je fakt, že to není taková náhlá vlna...

preiba
4. pro 2018

@bauskka já js ve 36.tt a nevolnosti se mi třeba vrátily. Kvůli tomu jsem byla poslána na jaterní testy, že se v těhotenství může stát, že selhávají.... Tak bych si to hlídala.

bauskka
autor
4. pro 2018

@urtica ne na sono mě neposlali 🤦 řekl mi jen že je to roztahujíci se dělohou a že mám jíst po malých dávkách že se to samo úpraví. Pokud by to přetrvávalo tak mám jít k obvodní a poslal mě domů.

urtica
4. pro 2018

@bauskka Jj, šla bych hned, aby to fakt nebyly ty játra...lepší zbytečně než něco zanedbat

martinagau
5. pro 2018

@bauskka já jsem měla šílený nevolnosti kolem 23tt, taky jsem byla v nemocnici na pohotovosti a nic mi nenašli. Nakonec jsem zjistila, že to mám ze Sorbiferu Durules. Co jsem ho prestala brát, tak mi nic neni. Neberes železo?

bauskka
autor
8. pro 2018

@martinagau ne ne neberu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru