Nemáme jméno pro naši holčičku 😞
Holky,pořád nemáme jméno pro naši holčičku,pořád se nám nelíbí žádné tak, že bychom řekli, Jééé, to je ono. Ještě na to máme 3 měsíce,ale už mě to znervozňuje 🙂 Co vám pomohlo s konečným výběrem? Doma už máme Julinku.
@odula
Bacha na to, Brita je v Česku jméno pro psa 😀
@la_amanita ajajaja... vidíš - proto je dobrý zeptat se na koníkovi ;) takže Brittu škrtám.
"Moje" dermatolozka je Milka, je ji pres 90 snad urcite x let a co za tech x let co k ni chodim, nikdy neresila ze ma jmeno shodne s fialovou kravou 😀
@odula taky jsem mela na stredni kamaradku Anezku a rikali jsme ji Agnes 🙂))
Ahoj. Mám tři holčičky I. Veronika ( tehdy se moc nedávala ) II. Andrea ( pro mě nejkrásnější jméno ) III. Diana ( široko daleko je jediná ) 🙂 🙂
Trochu sem neco nahazim...
Anika, Alice, Andrea, Anita, Beata, Bella, Bianca, Cara, Celie (Celia), Diana, Dora, Erika, Gerda, Gina, Gita, Hana, Judita, Karin, Karen, Kira, Klaudie (Claudia), Kora (Cora), Laura, Lea (Lia), Lina, Magda, Maja, Mariana (Marianna), Marika, Marina, Marisa, Marita, Nina, Nora...
Doporučuji knížku od Knappové-Jak se bude naše vaše jmenovat. Bez ní by naše holky byly beze jména.
Oprava:.. jak se bude vaše dítě jmenovat
Jak psal někdo výše - někdo by měl lidem vysvětlit, že zvířata by se neměla jmenovat jako lidi. Nemůžeme se s manželem na dívčím jménu shodnout, nadhodil Terezu - hurá! Krásné jméno, skoro bylo vybráno, až na to, že Terezka se jmenuje čokl od tchýně (a jak tam přijde malá tak budem volat Terezko a přiletí čokl, kterej bude chtít piškot nebo co) a zároveň se tak jmenuje čokl sousedů, takže to samé i doma. Na zahradě zavoláš třeba Teri! a čokl od vedle začne hysterčit. Takže jméno nám vyfoukli čoklové. Možná by se to mělo vyrovnat, aby byl nonsens viditelnější a někdo dostatečně "odvážný" a "nekonformní" by moh pojmenovat svého chlapečka třeba Puňta, Alík, Azor nebo Ťapka. Dceru nejspíše pojmenuji Micinka, Číča, Brita nebo Peginka. A až nakoupíme čokly tak se budou jmenovat Milan a Jakub.
Tak my mame Natašu 🙂 v porodnici nam pa rekla, ze Natašu ještě nerodila :D
A rozhodně se tak nejmenuje kdejakej vořech od plotu😉
mam Miu a Beatu, eventuelne dalsi devce by bylo Greta
@dzungala no to by neslo, pac by to pani Knappova neschvalila.-) hele ja nevim, me zase prijde divny, pojmenovat dite jmenem, ktere ma na svete dalsi 1 milion lidi. Me ty casty jmena prijdou spis jako nejaky oznaceni nez jmeno🙂
@mr_falko Miu zvazujeme pro dalsi dcerku (bude-li nejaka)🙂 Jakpak ji rikate?
A co Karin?Mě osobně se moc nelíbí jména s písmenem R,ale je to jen moje averze. My nyní máme malou vnučku a má sladké jméno,jmenuje se Violka.
Dá se souhlasit, o tom žádná, rodiče chtějí mít originální jméno. Zrovna taková Mia je momentálně v kurzu, znám v okolí min. 3 holčičky, co se tak jmenují. Jinak v jiných zemích na světě jich možná k milionu i bude - Mia Farrow🙂
Ale zvaž to, kdyby se třeba tvůj syn jmenoval Puňta, můžeš si být jistá, že jich nebude ani deset na světě! A pro holčičku Peginka?🙂))
Ahoj holky. Jméno pro holku jsem měli hned, ale pro kluka nevíme 😉 Máme velkou rodinu a hodně jmen už je obsazených 😀
U nás bylo jasno, Rozalie. Máme doma už Etelu 🙂. Ale pro kluka nedokážu vybrat
Tak my máme chlapečka jménem Dominik a holčičku Dianku,moc se nám líbilo a není časté.

@odula měli jsme spolužačku Anežku a říkali jsme ji Agnes práve v pubertě 🙂