icon

Nemáme jméno pro naši holčičku 😞

maxinkaa
13. dub 2016

Holky,pořád nemáme jméno pro naši holčičku,pořád se nám nelíbí žádné tak, že bychom řekli, Jééé, to je ono. Ještě na to máme 3 měsíce,ale už mě to znervozňuje 🙂 Co vám pomohlo s konečným výběrem? Doma už máme Julinku.

marla86
25. říj 2016

@odula měli jsme spolužačku Anežku a říkali jsme ji Agnes práve v pubertě 🙂

la_amanita
25. říj 2016

@odula
Bacha na to, Brita je v Česku jméno pro psa 😀

odula
25. říj 2016

@mignona no, ona má "jméno", říkáme jí Muštelka... :D aby jí to nakonec nezůstalo. Jinak tady jsou na nahlášení křestního jména tři měsíce, takže zatim v cajku. ;)

odula
25. říj 2016

@la_amanita ajajaja... vidíš - proto je dobrý zeptat se na koníkovi ;) takže Brittu škrtám.

odula
25. říj 2016

@astyna no, náš první kluk je Pepíček ;) Jenže že jo - to je Josef, a to je taky hodně univerzální. Stejně jako Jan ;)

gepe
25. říj 2016

"Moje" dermatolozka je Milka, je ji pres 90 snad urcite x let a co za tech x let co k ni chodim, nikdy neresila ze ma jmeno shodne s fialovou kravou 😀

aquila
25. říj 2016

@odula Pokud nevíte kde budete jednou žít, vybírala bych jméno používané jak u nás, tak ve Švédsku. Nemusí to být přece nic echt zvláštního - Anna, Emma, Ella, Julia, Viktoria, Hanna, Kristina, Ellen, Eva a napadá mě spousta dalších... 🙂

drzticka81
25. říj 2016

@odula taky jsem mela na stredni kamaradku Anezku a rikali jsme ji Agnes 🙂))

linda.r
25. říj 2016

@odula kamarádce se včera narodila Rhea, taky hezké. Jinak mně se líbí Mia a Stella (Stela) - ty máme my 😉

mejan
25. říj 2016

@odula ahoj, moje neter je Belinda. Mne se to jmeno moc libi a prekvapuje me, ze se skoro nedava. A je univerzalni, jak v CR a jinde. Jinak z tech "ceskych" se mi moc libi Ivana, Jana, Daniela

mejan
25. říj 2016

@odula a Alzbeta

anve77
25. říj 2016

Ahoj. Mám tři holčičky I. Veronika ( tehdy se moc nedávala ) II. Andrea ( pro mě nejkrásnější jméno ) III. Diana ( široko daleko je jediná ) 🙂 🙂

tahejhula
25. říj 2016

@odula A co Ines?

odula
25. říj 2016

@tahejhula ty jo, to je taky Anežka ne? To je moc pěkný. Píšu si ;)

tahejhula
25. říj 2016

Trochu sem neco nahazim...
Anika, Alice, Andrea, Anita, Beata, Bella, Bianca, Cara, Celie (Celia), Diana, Dora, Erika, Gerda, Gina, Gita, Hana, Judita, Karin, Karen, Kira, Klaudie (Claudia), Kora (Cora), Laura, Lea (Lia), Lina, Magda, Maja, Mariana (Marianna), Marika, Marina, Marisa, Marita, Nina, Nora...

tahejhula
25. říj 2016

@odula Jj, to je taky Anezka. 🙂

linda.r
25. říj 2016

Doporučuji knížku od Knappové-Jak se bude naše vaše jmenovat. Bez ní by naše holky byly beze jména.

linda.r
25. říj 2016

Oprava:.. jak se bude vaše dítě jmenovat

dzungala
25. lis 2016

Jak psal někdo výše - někdo by měl lidem vysvětlit, že zvířata by se neměla jmenovat jako lidi. Nemůžeme se s manželem na dívčím jménu shodnout, nadhodil Terezu - hurá! Krásné jméno, skoro bylo vybráno, až na to, že Terezka se jmenuje čokl od tchýně (a jak tam přijde malá tak budem volat Terezko a přiletí čokl, kterej bude chtít piškot nebo co) a zároveň se tak jmenuje čokl sousedů, takže to samé i doma. Na zahradě zavoláš třeba Teri! a čokl od vedle začne hysterčit. Takže jméno nám vyfoukli čoklové. Možná by se to mělo vyrovnat, aby byl nonsens viditelnější a někdo dostatečně "odvážný" a "nekonformní" by moh pojmenovat svého chlapečka třeba Puňta, Alík, Azor nebo Ťapka. Dceru nejspíše pojmenuji Micinka, Číča, Brita nebo Peginka. A až nakoupíme čokly tak se budou jmenovat Milan a Jakub.

ivana345
25. lis 2016

Tak my mame Natašu 🙂 v porodnici nam pa rekla, ze Natašu ještě nerodila :D

dzungala
25. lis 2016

A rozhodně se tak nejmenuje kdejakej vořech od plotu😉

dzungala
25. lis 2016

to bylo @ivana345

mr_falko
25. lis 2016

mam Miu a Beatu, eventuelne dalsi devce by bylo Greta

kaja2016
26. lis 2016

@dzungala no to by neslo, pac by to pani Knappova neschvalila.-) hele ja nevim, me zase prijde divny, pojmenovat dite jmenem, ktere ma na svete dalsi 1 milion lidi. Me ty casty jmena prijdou spis jako nejaky oznaceni nez jmeno🙂
@mr_falko Miu zvazujeme pro dalsi dcerku (bude-li nejaka)🙂 Jakpak ji rikate?

mr_falko
26. lis 2016

@kaja2016 rikame ji Mio, Miuško, Miušáku...ale z 95% opravdu jen Mio

babanci
26. lis 2016

A co Karin?Mě osobně se moc nelíbí jména s písmenem R,ale je to jen moje averze. My nyní máme malou vnučku a má sladké jméno,jmenuje se Violka.

dzungala
26. lis 2016

@kaja2016

Dá se souhlasit, o tom žádná, rodiče chtějí mít originální jméno. Zrovna taková Mia je momentálně v kurzu, znám v okolí min. 3 holčičky, co se tak jmenují. Jinak v jiných zemích na světě jich možná k milionu i bude - Mia Farrow🙂

Ale zvaž to, kdyby se třeba tvůj syn jmenoval Puňta, můžeš si být jistá, že jich nebude ani deset na světě! A pro holčičku Peginka?🙂))

wejinka01
6. pro 2016

Ahoj holky. Jméno pro holku jsem měli hned, ale pro kluka nevíme 😉 Máme velkou rodinu a hodně jmen už je obsazených 😀

haneta
21. led 2017

U nás bylo jasno, Rozalie. Máme doma už Etelu 🙂. Ale pro kluka nedokážu vybrat

susenka77
21. led 2017

Tak my máme chlapečka jménem Dominik a holčičku Dianku,moc se nám líbilo a není časté.

Strana