Nemáme jméno pro naši holčičku 😞
Holky,pořád nemáme jméno pro naši holčičku,pořád se nám nelíbí žádné tak, že bychom řekli, Jééé, to je ono. Ještě na to máme 3 měsíce,ale už mě to znervozňuje 🙂 Co vám pomohlo s konečným výběrem? Doma už máme Julinku.
@michaela_2 a jak říkáte Adrianě?
@maxinkaa Já jsem teď 29 tt a taky pořád nemáme jméno - ale pro chlapečka 🙂 Lidi už divně koukají a začínám být trochu nervózní, ale to pravé jméno ne a ne najít. Pro holčičku jsme měli vybráno za 5 minut - Laura 🙂 Taky jsme tak malému první 3měsíce říkali 😀 A najednou pindík....a teď babo raď 🙂
My jsme dali jméno Hanička.. Po mě.. Nevěděli jsme pohlaví a já chtěla chlapečka po tatínkovi a přítel vybral pro holčičku tak se jmenuje po mě.. Jinak se mi líbí ještě Adriana, Adéla, Natalie.. Je hodně pěkných jmen
Jestli si dcera preje, aby se jmenovala Hvezdicka, muzete popremyslet nad jmeny Stelinka nebo Esterka, jelikoz vyznam obou techto jmen je Hvezda. U Stely latinsky, u Ester hebrejsky 🙂 My mame Stelu a u druheho ditka jsme meli vybrano holcici jmeno Ester a vyber nam usnadnil prave vyznam techto jmen 🙂
@slecnajohanna ta k to jsme na tom stejne. Ja uz mela krasne jmenovalo holčičku,protože jsme byli přesvědčeni,ze to bude holčička a na genetické mi rekla chlapečka. Mam 3 mesice do porodu a jeste vybíráme. Holky maji tolik nádherných jmen a kluci? Škoda mluvit. Z celeho kalendáře vybíráme ze dvou jmen.
@michaelahorakova my mame Amalku a ted cekame druhy mimco a nevime jestli holka nebo kluk a Štěpánka se mi moc libi 🙂
@macela34 a z jakých jmen vybíráte? 🙂
@andulik__ me prave taky a moc je to typicke ceske jmeno a hlavne stepanka byka moje prababicka
My si při vybírání vždycky představíme, jak by to jméno sedělo i na dospělého člověka. Zkrátka některá jména jsou super na malou sladkou holčičku, ale je dobrý se zamyslet i nad tím, jak se jí bude líbit, až bude v pubertě a jak k ní sedne, až jí bude třeba 50 😉
Mě se líbila Amálka,Mia,Natálka a nakonec je to a Kristýnka tatínek měl vybráno.
Ja mam sabinu, marka a ted cekam emmu.
Já mám Emily nějak mě hned napadla 😊 a přítel souhlasil
Muj přitel chtel hnedka od zacatku aby se jmenovala po mě takže Nelinka, jenže ja jsem nechtěla tak jsme přemýšleli a pak jsem řekla, že teda jestli už přitel nechce přemýšlet tak se bude jmenovat po mě :D Takže naše malá se bude jmenovat Nelinka

@simonek32 jak říkáte Adrianě?