icon

Nemáme jméno pro naši holčičku 😞

maxinkaa
13. dub 2016

Holky,pořád nemáme jméno pro naši holčičku,pořád se nám nelíbí žádné tak, že bychom řekli, Jééé, to je ono. Ještě na to máme 3 měsíce,ale už mě to znervozňuje 🙂 Co vám pomohlo s konečným výběrem? Doma už máme Julinku.

suzief
19. dub 2016

@simonek32 jak říkáte Adrianě?

suzief
19. dub 2016

@michaela_2 a jak říkáte Adrianě?

hanica83
19. dub 2016

@maxinkaa Já jsem teď 29 tt a taky pořád nemáme jméno - ale pro chlapečka 🙂 Lidi už divně koukají a začínám být trochu nervózní, ale to pravé jméno ne a ne najít. Pro holčičku jsme měli vybráno za 5 minut - Laura 🙂 Taky jsme tak malému první 3měsíce říkali 😀 A najednou pindík....a teď babo raď 🙂

berblin
19. dub 2016

@suzief máme doma Adrianu, říkáme ji Ája. Bratranci ji říkají Ria, ale na to zatím neslyší.

michaela_2
19. dub 2016

@suzief
@elzak

Mě se to jméno líbí tak moc, že já jí nejčastěji říkám Adrianko 🙂. Jinak varianty u nás jsou: Áďo, Adris, Adrisko, Áďuško, Adí........

haninah
19. dub 2016

My jsme dali jméno Hanička.. Po mě.. Nevěděli jsme pohlaví a já chtěla chlapečka po tatínkovi a přítel vybral pro holčičku tak se jmenuje po mě.. Jinak se mi líbí ještě Adriana, Adéla, Natalie.. Je hodně pěkných jmen

misamat
19. dub 2016

Jestli si dcera preje, aby se jmenovala Hvezdicka, muzete popremyslet nad jmeny Stelinka nebo Esterka, jelikoz vyznam obou techto jmen je Hvezda. U Stely latinsky, u Ester hebrejsky 🙂 My mame Stelu a u druheho ditka jsme meli vybrano holcici jmeno Ester a vyber nam usnadnil prave vyznam techto jmen 🙂

babanci
19. dub 2016

@nininka23 Violku právě s napětím očekáváme Jestli se nenarodí dnes v noci,tak jí budou chtít vyhánět.😀Koikni,už jsem na její počest upekla sušenky.

nininka23
19. dub 2016

@babanci No ty jsou nádherné...doufám, že Vám Violka bude dělat jen radost. Naše byla taky vyvolávaná a byla to rychlovka 😉

simonek32
20. dub 2016

@suzief Když byla malinká tak Ájo no a teďkom Adri, Adi, mám kamarádku Adrianu,které nikdo jinak neřekne než Adriko. 🙂

simonek32
20. dub 2016

@hanica83 Pro kluka je to fakt těžký výběr, já u prvního těhu chtěla Dominika, u druhého Tobias a u třetího Dorian nebo Dorin. Ani jedno jsem nepoužila - máme 3 holky 😀

hanica83
20. dub 2016

@simonek32 Dominik je tatínkův favorit 🙂, Tobias (i Matyas) se líbí mě 🙂

macela34
21. dub 2016

@slecnajohanna ta k to jsme na tom stejne. Ja uz mela krasne jmenovalo holčičku,protože jsme byli přesvědčeni,ze to bude holčička a na genetické mi rekla chlapečka. Mam 3 mesice do porodu a jeste vybíráme. Holky maji tolik nádherných jmen a kluci? Škoda mluvit. Z celeho kalendáře vybíráme ze dvou jmen.

andulik__
21. dub 2016

@michaelahorakova my mame Amalku a ted cekame druhy mimco a nevime jestli holka nebo kluk a Štěpánka se mi moc libi 🙂

slecnajohanna
21. dub 2016

@macela34 a z jakých jmen vybíráte? 🙂

michaelahorakova
21. dub 2016

@andulik__ me prave taky a moc je to typicke ceske jmeno a hlavne stepanka byka moje prababicka

frapik
21. dub 2016

@anuliina hele a dala kamoška tu Jenovéfu? mě se to libi

nupta
21. dub 2016

@frapik No to je pěkné jméno, ale neprošlo by... 😉 A stejně by mně to asi připomínalo Jenůfu z Pastorkyně (i když je to nádherná hudba.) Díky, dala jsi mi inspiraci, kde mám hledat. 🙂

juanka
21. dub 2016

My si při vybírání vždycky představíme, jak by to jméno sedělo i na dospělého člověka. Zkrátka některá jména jsou super na malou sladkou holčičku, ale je dobrý se zamyslet i nad tím, jak se jí bude líbit, až bude v pubertě a jak k ní sedne, až jí bude třeba 50 😉

anuliina
21. dub 2016

@frapik nedala,a to jenom proto,že mají kluka. 😀
Ale měla ji i napsanou v papírech pro matriku,takže byla odhodlaná.Jinak si myslím docela neobvyklé jméno,a určitě nebudou ve školce nebo ve škole 4.

stekkna
21. dub 2016

@babanci Ty sušenky jsou naprosto boží!!!

frapik
21. dub 2016

@anuliina Prosimte moc ji pozdravuj! my to melo taky napsany ale byl kluk. Rada bych ji poznala. 😉

babanci
21. dub 2016

@stekkna Už se přenáší 6 den. Musím zadělat na nové. 😀

pokmon
21. dub 2016

Mě se líbila Amálka,Mia,Natálka a nakonec je to a Kristýnka tatínek měl vybráno.

anuliina
21. dub 2016

@frapik 😀 😀 tak to je mazec.Oni maji misto Jenůvky Tomáška.Pozdravovat ji určitě budu,a vyřídím,že není sama,komu se takové dost neobvyklé jméno líbí. 😉 Určitě bude potěšena,protože se asi do teď nenašel nikdo,kdo by její nadšení sdílel. 😀

frapik
21. dub 2016

@anuliina My máme místo Jenůvky Jeremiáše. 🙂

marsi37
21. dub 2016

Ja mam sabinu, marka a ted cekam emmu.

lucysmidkova
21. dub 2016

Já mám Emily nějak mě hned napadla 😊 a přítel souhlasil

nelushka1
21. dub 2016

Muj přitel chtel hnedka od zacatku aby se jmenovala po mě takže Nelinka, jenže ja jsem nechtěla tak jsme přemýšleli a pak jsem řekla, že teda jestli už přitel nechce přemýšlet tak se bude jmenovat po mě :D Takže naše malá se bude jmenovat Nelinka

anuliina
21. dub 2016

@frapik no tak to je naaadherné jméno.Taky dost neobvyklé.

Strana