Pohlaví miminka - na 90%, můžu věřit?
Zdravim maminky,tak jsme byli v utery na ultrazvuku a pan Doktor nám řekl, že je to na 90% chlapeček, můžu věřit?
Myslela jsem si,že řekne holčičku, protože jsem celá mastná, pupínky kolem vlasů, břicho mám do stran.
Díky za názory.
sisstin@ Já jsem tet byla také na velkém ultrazvuku....a řekl že je to chlapeček..tak že už taky toho mám dost na koupeno...ale moc modrého toho nekupuji... ☹ budu si jistá až to bude na světě.. 😀 Já mám gynekologa kterýho každej chválí..ale také už se spletl.Tak proto mám převážně neutrální věci,a postýlku to samí
@sarka2121 u tech kluku je to jistejsi 😉 , ja byla ve 20tt a Dr, ze na milion procent kluk a neni pochyb a moje Dr pak ve 30tt taky 😉 😉 ale u tech holek je to takovy nejisty furt no 😖 Jako z holcicek se kluci stavaji castejc mnohem, nez ze by z kluka byla holka 😉 teda pri predpovedi po 20tt, do tech 20tt mi prijde, ze je to spis hadani z kristalovy koule 😅

Me ve 14.tydnu rekli holka, pak to asi za dva tydny potvrdili, pak jeste nezavisle dva doktori rekli holka,takze jim verim, uz od zacatku a az na par neutralnich kousku jedu v ruzove apod.