icon

Pohlaví miminka - na 90%, můžu věřit?

rastynek
11. čer 2015

Zdravim maminky,tak jsme byli v utery na ultrazvuku a pan Doktor nám řekl, že je to na 90% chlapeček, můžu věřit?
Myslela jsem si,že řekne holčičku, protože jsem celá mastná, pupínky kolem vlasů, břicho mám do stran.
Díky za názory.

Strana
z2
78marcela
6. srp 2015

Me ve 14.tydnu rekli holka, pak to asi za dva tydny potvrdili, pak jeste nezavisle dva doktori rekli holka,takze jim verim, uz od zacatku a az na par neutralnich kousku jedu v ruzove apod.

sarka2121
6. srp 2015

sisstin@ Já jsem tet byla také na velkém ultrazvuku....a řekl že je to chlapeček..tak že už taky toho mám dost na koupeno...ale moc modrého toho nekupuji... ☹ budu si jistá až to bude na světě.. 😀 Já mám gynekologa kterýho každej chválí..ale také už se spletl.Tak proto mám převážně neutrální věci,a postýlku to samí

sisstin
6. srp 2015

@sarka2121 u tech kluku je to jistejsi 😉 , ja byla ve 20tt a Dr, ze na milion procent kluk a neni pochyb a moje Dr pak ve 30tt taky 😉 😉 ale u tech holek je to takovy nejisty furt no 😖 Jako z holcicek se kluci stavaji castejc mnohem, nez ze by z kluka byla holka 😉 teda pri predpovedi po 20tt, do tech 20tt mi prijde, ze je to spis hadani z kristalovy koule 😅

sarka2121
6. srp 2015

@sisstin No to je pravda.....že u chlapečka je to asi vidět líp... a chtěla jste holčičku nebo chlapečka 😖

sisstin
6. srp 2015

@sarka2121 ja chci odjakziva desne holku 😉 jako v prvnim tehu taky, ale kluk nebyl zklamani, proste mi to nevadilo, ale ted, kdyz uz mi dali nadeji, tak bych zmenu teda nesla tezce, mnohem hur, nez kdyby mi rovnou rekli, ze to bude kluk 😉

sarka2121
6. srp 2015

@sisstin Tak to vám věřím....ja čekám první a také jsme chtěli holčičku...ale tet už mi je jedno jestli to bude chlapeček nebo děvče 🙂 kluci prý tak nezlobí jako holky 😅

sisstin
6. srp 2015

@sarka2121 no syn ma spis holcici povahu 😅 Je klidnej, hodnej, mirnej, i ty holcicky vyhledava. Ale proste jsem se tesila na hadricky, panenky a ten vztah s dcerou je proste zas trosku jinej no 🙂 no uvidime, nenadelam nic s tim stejne 🙂

sarka2121
6. srp 2015

@sisstin Ano u holčičky je to asi jiné..já se také těšila na culíčky 🙂 šatičky a vše co k tomu patří...no uvidíme.. 😉

Strana
z2