icon

Pohyby. Kdy se už dočkám?

zuzibuzi
4. dub 2020

To cekani je hrozne.. Jsem 17tt a ticho po pesine uz netrpelive cekam.. Jsem druho rodicka

veritanas
•
4. dub 2020

Jsem 18 TT, a taky nic.. občas zatlačení, výjimečně nějaké vyboulení..ale jinak ticho, taky čekám druhé...😀

coconat
•
4. dub 2020

@zuzibuzi čekám na signál ten z nebe nepřichází a tak čekám dál 😃
Jsem skoro 19tt a taky nic ale jsem poprvé těhotná🙂
Občas mě tam zalochtá nebo něco ale nevim zda je to miminko🌷
Hezký den

jjasmina
•
4. dub 2020

@zuzibuzi já jsem pohyby myslím fakt cítila až ve 3. Trimestru

zuzibuzi
autor
•
4. dub 2020

Tak koukam ze vtom nejsem sama

aneta15
•
4. dub 2020

@zuzibuzi holky klid, já čekám třetí a ve 25 týdnu jsem už jela jako hysterka k doktorovi, že fakt nic. Mám placentu na přední straně a ještě dítě zadkem k břichu. Takže kdyz mě od 25 do 30 týdne jednou denně stouchlo měla jsem Vánoce. Pak od 30 týdne to bylo lepší, žádné kopy ale aspoň se převaloval a já věděla, že je zivej 😉. Hrozně mě nervovalo jak jsem tady četla, že každému skáče břicho a každé dvě hodiny bych měla cítit 10 kopanců.

juliemichal
•
4. dub 2020

sice jsem dnes 14+1 tj 15tt a taky nic necítím 😀 😀 v 10-13tt se mi zdálo,že občas ty bublinky cítím,ale asi nic 😀 😀 no a to čekám čtvrté dítě,tak jsem si říkala,že když u posledního jsem cítila pohyby v 12tt tak,že teď je ucítím dřív a stále nic 😀 😀

zuzibuzi
autor
•
4. dub 2020

Koukam ze to kazda mate ruzne ja uz tak chci at se mi malej ozve

eithelwing
•
4. dub 2020

I jako druhorodička jsem cítila pohyby až po 20tt. Taky jsem se nemohla dočkat a ani po tom to nebyla síla, jen velmi jemné. No, teď jsem 32tt a zase si říkám, že mám, co jsem chtěla. 😂 Malý dloube, že by jeden někdy až brečel. 😀
I teď má ale své chvilky klidu, přestože je tedy příliš velký podle gynekologa, ale jakmile si sednu, už dloube a dloube.

zuzibuzi
autor
•
4. dub 2020

Tak aspon trochu uklidnena.. Budu netrpelive ocekavat

flowerkacrochet
•
4. dub 2020

Teď čekám třetí a první nenápadný pohyby byly od 18tt. Od 20tt už je to fakt znát a cítit.

zuzibuzi
autor
•
4. dub 2020

Jak ja uz chci taky

lula86
•
4. dub 2020

@coconat je to hodně individuální já u syna cítila první pohyb v 17tt jako prvorodička ale být to tak nemusí vždy.

lula86
•
4. dub 2020

@zuzibuzi těch stouchancu a kopanců bude ještě hafo uvidíš 😉👍

lula86
•
4. dub 2020

@eithelwing to je zajímavé... říká se, že druhoridicky cítí pohyby dříve.

eithelwing
•
4. dub 2020

@lula86 Jop, říká, a to nemám ani nic zvláštního s placentou, ale prostě jsem to necítila dříve. Já si dělala srandu, že jsem špekatá, tak možná proto. 😀

lula86
•
4. dub 2020

@eithelwing jasně :D taky může být mimi otočene a proto to není cítit.

alice12062020
•
4. dub 2020

@zuzibuzi jen klid 🍀já teď podruhé těhotná a první pohyb 19+2. Fakt je to individuální 😉

zuzibuzi
autor
•
4. dub 2020

Jo to je mi jasne ze kazde mimi je jine i s pohyby.. Jen uz se nemuzu dockat. Vim ze tam je a je vporadku jen uz chci citit pohyby a kopance.. Diky

lula86
•
4. dub 2020

@zuzibuzi určitě už to brzy přijde. Jen abys později neříkala že kope až moc. 😊

klea81
•
4. dub 2020

U prvního 21 tt, u druhého 16 tt.

terkakanec
•
4. dub 2020

Já jsem v 18tt a pořád nic nevím no už aby to bylo občas mám takový divný pocit ale nevím jestli to nejsou střeva 😂 jsem prvorodicka tak ani nevím co přesně bych měla cítit

lula86
•
4. dub 2020

@terkakanec to poznáš až se ti bude boulet kůže na bříšku. Náhodou ty časy kopání mi v šestinedělí strašně chyběli. 😊🙈

zavodnice
•
4. dub 2020

Mám placentu vpředu a cítím od 17tt takové lokální mikrostahy. Pár dnů jsem přemýšlela, jestli už, po dnešku jsem si jistá. Čekám dalšího thaiboxera 🙄, je mi z toho až blbě, a to mám víc než půlku tehotenstvi před sebou. První dítě mě poslední dva měsíce fakt mučilo, takže se hrozím, že to bude stejný.

zuzibuzi
autor
•
8. dub 2020

Cekam cekam.,i kdyz zena citi ze jeji mimi je vporadku ale pohyby jsou pobyby.. Strach a obavy jsou chte nechte.. ze mam pravdu

juliemichal
•
15. kvě 2020

dnes začínám 21tt a stále pohyby nic 😀 akorát od včerejška mám boulení,což jsem ani u jednoho syna nezažila 😀

jjasmina
•
15. kvě 2020

@juliemichal Mě se zdá , že takové skutečné pohyby , kdy o sobě malá fakt dávala znát jsem cítila snad až nějak ve 30tt 😀 Jinak boulení je taky pohyb 🙂

juliemichal
•
15. kvě 2020

@jjasmina boulení jsem u kluků neměla hah 😀 😀
ale pohyby jsem u nich nejpozději cítila v 16tt 😀 😀 čtvrté těhu a nic 😀 hah a 10 týdnů se mi na ty pořádné pohyby čekat nechce,pomoc 😀

elinkav
•
15. kvě 2020

V 1.těhotenství jsem poprvé cítila ťukání v 17+3, za týden už to byly jasné kopanečky. Teď to cítím už o týden dřív. Začalo to boulí na břiše a od té doby tam vždycky rejdí, když jsem v klidu. Hlavně vleže. Placentu mám zase vzadu. 😊