Kdy začít chystat pokojíček?

entakalafi
14. lis 2017

Děvčata... Mám dotaz, kdy začít chystat pokojíček?

gnozka
14. lis 2017

U prvního tehu asi dva mesice do předu a ted u druhého mam termín 31.12 a jeste jsme nezacali🙂) ale je fakt ze hodne veci uz mame doma .

anazuzzuzana
14. lis 2017

nechystat 🙂 podle mě by miminko mělo spinkat s rodiči a až si bude hrát, tak stejně nebude chtít být sám v pokojíku, ale bude si hrát v obýváku nebo prostě tam, kde je zbytek rodiny, aby mu nic neuteklo...myslím, že děti vyhledávají nějakou vlastní zašívárnu až třeba kolem druhého roku... soutřeďte se na sebe, rozmazlujte se, dodělávejte si svoje věci, na které pak nebude čas. Pokojíček pak třeba zařizujte až bude mimčo větší, budete vědět co mu vyhovuje a co se mu líbí atd.

bacika
14. lis 2017

Pokojíček jsme zařizovali prakticky až byl malé ten rok a udělali jsme ho pro dvě děti najednou než se malý narodil. Jinak do té doby spala malá s námi v ložnici a někdy i teď za námi příjde a tulí se i s malým. Podle mě na začátek stačí postýlka v ložnici a nějaký hrací koutek kde jste nejčastěji a potom zařizovat dle potřeb 🙂

gnozka
14. lis 2017

Tak my jsme ho nezarizovali tak , ze by to byl kompletní pokoj s hračkami a pod . Byla v nem postylka , velka postel prebalovaci pult , komoda na veci . Od narozeni spala mala ve svém pokojícku a ja tam spala s ni . Všem nam to vyhovovalo . V noci jsme nikoho nerušily ,ja ji mohla v klidu přebalit aniž bych někoho budila světlem . A hlavne mala byla ve svém . Takže kdyz byla připravena na to ze tam bude spát sama nedělalo ji to zádný problem protoze se nemusela nikam stěhovat . Hrací koutek ma v obýváku . A kdyz ma v noci potřebu byt s nami ( jsou ji dva roky ) tak si ji vezmeme k sobe . Ale neni to kazdou noc . Spis kdxz se ji neco špatného zda . Takže za me pokojíček klidne uz ted .

kafr
15. lis 2017

Rekla bych ze je to dost individualni. My mame v loznici tak malo mista, ze bych mimi mohla max zavesit ke stropu 😅 .
Takze bude mit pokojicek, ja tam budu ze zacatku s ni. Bude tam skrin, komody, postylka a postel pro me (tu bude mit do budoucna, az vyroste z postylky). Nabytek nebude novy, meli jsme ho v dolni loznici pred rekonstrukci (masiv). Nove a dle prani deti zaridime az z toho budou mit sami rozum. Dole v obyvaku 2.postylka + hraci koutek.
A postupne zarizujeme uz ted. Stehujeme skrine, vycistit kobetecek, jeste dodelat oblozeni sten...

swetlusska
15. lis 2017

Né dřív než si začne hrát. Do tý doby jsme využívali jeho pokoj na vlastní věci, protože máme malý byt. A stejně pokojík zařizujeme postupně, má tam jen barevný stěny a obrázky, barevný lustr, pohovku a skříň a všude zatím hodně místa bez zbytečnýho nábytku....

nikyselen
15. lis 2017

Mi jsme ho zaridi uz ted,ale mame velky barak a museli jsme prestehovat loznici "prohodit mistnosti a tahle zbyla"
,ale spat v noci bude s nama v loznici, kde ma svoji druhou postel.Pres den "bude v pokojicku" a v noci s nama a az vyroste bude sama v pokojicku,kde uz bude zvykla..

konidana
15. lis 2017

podle mne tak kolem 2. roku dítěte, dřív to děcko neocení ani nevyužije 😉 My dětem dělali pokojík, když bylo starší 2,5 roku a mladšímu půl roku - šli tam oba naráz.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru