Překročená denní dávka Femibionu-omylem. Je to problém?
Ahoj holky,
vzala jsem si vcera asi pravdepodobne omylem Femibion 2 i na druhy den, proste dvakrat vic, nez je doporucenna denni davka.
Myslite, ze to je nejaky zasadni problem?
Cekam dvojcata, 25.tt, nerada bych jim nejak uskodila samozrejme..
Diky za nazor.
@leniczka23 Dekuju❤ Starsiho uz nekojim rok a pul a stejne mam pocit, ze ten mozek mi zustal nejak vymydleny🙈A bude hur😀
Kdyz je tu dotaz na Femibion 2, mam take jednu otazku.
Koupila jsem ho v Benu lekarne a prodavac mi doporucil brat ob jednu tabletu z duvodu, ze po tomto vitaminu se rodi velky deti. Dokonce i bezdetna kamaradka to tvrdi 🤷♀️
Mate s tim nekdo zkusenost?
@kwk kravina. Můj lékař tvrdí, že na to neni zadna adekvátní studie, ze by se po vitaminech rodily větší děti. Ja beru cele tehu femibion denne a mimi je velké tak jak má byt- ukazkove.
@kwk Jako... Na diabetologii se na to ptali, zda beru vitamíny. A neberu. Cukr mám ukázkový a stejně má prcek odhad 4kg. 🙂
Těžko tedy říci.
@kwk můj doktor taky tvrdí, že to nemá vliv, že to je dané geneticky 😉 první jsem ho brala celé těhotenstvi, malej 4,10 a jak jsem začala docházet do rizikovky v nemocnici, tak kroutili očima, že je beru a nemám se co divit, nebo tak to na mě působilo, takže co doktor to názor 😁 teď v druhem beru zase, tak uvidíme 😊
Moje dr. doporucuje brat veskere doplnky stravy pred otehotnenim a max do 10tt. Dulezitejsi je pestra a bohata strava.

@evca_w Jsou to jen vitamíny, když si jednou vezmeš dvojitou dávku, nestane se vůbec nic.