Rh faktor negativní
ahoj ,
omlouvám se za založení již podobného tématu,po přečtení diskuzí jsem z toho ještě víc jelen 🙂poradíte mi,prosím?
V březnu tohoto roku jsem prodělala ZT ,přestalo tlouct srdíčko,byla mi zjistěna krev 0 a rh faktor negativní,můj muž má 0+ rh faktor pozitivní.
Byla mi píchnuta injekce ihned po revizi.
Podařilo se nám otěhotnět ještě v šestidenělí,nyní jsem v 15 tt,prvotrimestriální screening dopadl na 1*,ale ve zprávě mám psáno,že mám pozitivní protilátky v krvi.Takže jsem z toho opět vystresovaná,jak je možné,že mám protilátky,když jsem dostala injekci?
Muj mudr.rekl,že to nemám řesit,že je to to ohodě a že mi píchne během těhotenství další dávku injekce,jenže to může bát až kolem 28tt,nemůže být pozdě a protilátky se začnou vytvářet ve velkém a poškozovat miminko?
Omlouvám se za hysterii,ale po prodelaném potratu mám strach.
Můžete mi někdo napsat zkušenosti,popř.co se dělo a jak to probíhalo?
Moc děkuji 🙂
@nataliehanikyrova dutou zilu*

@nataliehanikyrova jiná ten igamad jsem dostala třeba 10-15 minut predtim než se mi začalo delat špatně. Takže jsem si to s tím nespojovala nejdřív.. myslela jsem, ze je to třeba z nervu a z toho, ze lezim na zádech (skřípe se mi obecně nerv někde v krizi často, dřív občas teď během tehu skoro porad a taky se říká, ze některé maminky když leží na zádech tak jim to tlačí na dírou žílu a muže se jim z toho dělát špatně.. ale doma jsem se kolikrát probudila na zádech a nic...)