Sex v těhotenství - jde to?
Maminky, zajímali by mě vaše zkušenosti se sexem v těhotenství. V prvním trimestru jsme neměli problém, nyní v druhém mám na sex sice chuť, ale tělo trochu stávkuje. Jak jste na tom byly nebo jste vy?
Apetit byl stále stejný jako před, snad jen kapku sucho🙂
Ale v 3. trim už i toto odeznělo a až do teď bez problému. Teď i častěji, aby malý třeba už změnil názor na to, že mu je v břiše nejlépe 🙂
My bohužel od 2.trimestru nic moc... chuť by i byla, ale tělo se jaksi nemůže naladit na stejnou vlnu
@veronika861 Je to milý a úsměvný, že se takhle chlapi bojí.... Partner se bál už na začátku, prý, jestli tím nebude mimčo nějak obtěžovat, aby do něj nešťouchal atak..... 🙂. Vysvětlili jsme si, že nic nehrozí a od té doby byl bez obav 🙂.
@adinka19 jal stavkuje? My meli sex uplne normalne cele tehu.
@leniczka23 Na sex mám chuť, těším se na něj...., ale fyzicky si jej nedokážu tak užít..., ty krásný a příjemný pocity, které byly vždy předtím, jsou pryč.... Nedokážu to asi lépe popsat...
@adinka19 možná zkuste s chlapem něco nového, teď se ti to může líbit třeba jinak
@adinka19 jasne, asi chapu..myslim si ze se to zas srovna..ale.zkusila bych treba neco jinak.
@uzivatelkapetra Asi ano, vždycky jsme byli spíš na "rychlovky", ale teď asi tělo potřebuje předehru a ne na "to" hned skočit.... 🙂
Tohle se strasne meni, hodne to ovlivnuji hormony, ted zacinas byt vic naladena na “materskou vlnu”. Zkuste spis vic mazleni, tuleni, kdy ani nemusi k nicemu dojit. A uvidis, treba se to zase obrati. Ja mela strasnou chut cely prvni trimestr, ale kvuli spineni a po dvou potratech jsme dostali zakaz az do konce, pak, kdyz uz byl maly dopeceny, uz na to zas nebyla chut, ani ze strany manzela, proste uz jsem byla “mama”. Po porodu jsem se misto do maleho spis znovu zamilovala do manzela a nebyt sestinedeli, tak bych mohla porad, ale prisly problemy s kojenim a otocilo se to, maly byl najednou ve stredu deni. Brzy dorazila unava a nulova chut k cemukoliv krome spanku. Chut se zacala vracet pomalu sedm, osm mesicu po porodu, kdy se mi i pres caste kojeni rozjel cyklus. Takze dohromady se zakazem v tehotenstvi jsme si pockali vic jak rok a pul. Ale stalo to za to 😉 Krome jedne veci - manzel se me nesmel dotykat jakkoliv na prsou, dokud jsem kojila, protoze mi to okamzite vypinalo jakekoliv prijemne pocity a aniz bych to chtela, ocitla jsem se hned v modu - dite/hlad/krmeni 🙂 Po ukonceni kojeni se vsechno vratilo do normalu, opet mam nejvetsi chut tesne pred ovulaci kazdy mesic, ani nepotrebuju testy 🙂
Takze vidis, ze se to fakt hodne meni, dulezity podle me je se tim nijak nestresovat, hlavne se do niceho nenutit!, a mluvit o tom s partnerem, aby chapal, co se deje, necitil se odstrceny a podobne. A zkouset to jinak, nekdy budes mit chut na rychlovku, nekdy na mazleni, nekdy na romantickou predehru, nekdy na spanek 😀 a vsechny varianty jsou ok 🙂
Sex sme si uzivali celych 9 mesicu 😉 byla sem pri chuti moc. Ovsem pokud je vam to neprijemne, nenutte se do toho. Spravny chlap to pochopi.
@rencinka87 Moc děkuju za příspěvek! 🙂, dáme tomu čas a budu doufat, že se vše časem vrátí do starých kolejí 🙂
My měli sex celé těhotenství téměř denně, až v posledních dvou měsících třeba obden, protože to bříško je už velké, člověk není tak obratný a vybrat správnou polohu je kumšt, aby z toho člověk měl i prožitek 🙂
My měli v 1.trimestru utrum, jelikož já zvracela 24/7 a imrvere byla na kapackach v nemocnici...
Ale pak nebyl problém až dokonce 🙂
Hele my v pohodě tak do 36tt... Teď už je mi to nepříjemný, tak proč to lámat... Ještě si za život užijeme dost ;)
Jsrm 29tt a pořád v pohodě
Užívej si ho dokud to jde.a pokud máš chuť, samozřejmě pokud ho nebudeš mít vyloženě zakázaný od dr. My jsme si ho neodepirali vůbec. V sestinedeli abstak hroznej, obdivuju chlapa že to vydržel, ano dá se uspokojit i jinak ale 6 týdnů je dlouhá doba 😎
@adinka19 jsem v 5měsíci a musím říct, že snad víc než já má konečně chuť partner a já si to užívám. Předtím jsem byla já ten, kdo to inicioval 😃. Taky měl ze startu trochu strach, ale já si to snad užívám víc než před těhotenstvím. Zatím nemám moc bříško, tak se neomezujeme v polohách, uvidíme jak to bude s rostoucím bříškem. 😊
Ahoj,no,ja jsem 14tt a trapi me totez. Partner je velmi chápavy,ale ja nechapu ze nejde sex,jen po žalud pak to boli a asi mam strach,bylo to doslova zazrakem pocit miminko...Dostala jsem tady uz radu ohledne gelu,tak nevim. Nebo je to tim,ze je to prvnicele tehu? Vim ze partner mel se svou ex sex i behem tehotenstvi a me to nejde,nechapu;,(co je spatne...

@adinka19 mi meli po celou dobu da se rict ze az do konce.jen poslednych 5dni pred porodem jsem byla jak utrzena a partner uz odmital prej co kdyby nahodou malej vypadnul 🙂