Strach z přenosu infekce v těhotenství. Máte podobnou zkušenost?
Ahoj holky.Chápu,že to možná sem nepatří,ale jsem s nervama v kýblu.Dnes jsme vezli babičku na ORL,kde ji zjistili infekci v krku(s tím,že vykašlává hnis).Když jsem se vracela z lékárny s léky do auta,tak jsem si sedla dozadu k dceři a vedle ní byla láhev s vodou.Manžel věděl,že se z ní i babička napila,ale nic mi neřekl,tak jsem se z ní prostě napila.Řekl mi to až doma,tak kromě hádky a slz mám hlavně strach,abych nic nechytla já nebo mimi.Jsem ve 22tt.Stalo se něco podobného některé z vás?Prosím žádné nevhodné komentáře.Děkuji
@lencaa11 manžel je vůl že nic neřekl, babi taky asi moc nepřemýšlí, proč nemá vlastní láhev někde u sebe? Nicméně stresem nic nevyresis. A teď už nic neuděláš. Maximálně si vypláchni pusu listerinem, možná bych si strikla něco jako stopangin nebo tak. Ale jestli máš něco chytit, už to neovlivnís. A nakazit jste se mohli už v tom autě
Zkus se uklidnit. Dej se vule bozi. Uz se stalo a nejak to dopadne. Stresem se akorat oslabis. Myslim,ze babicka neni smrtelne nemocna,takze i kdybys to chytila,tak se tobe ani miminku nic nestane. Budes prelecena a zivot jde dal. To bys nesmela ani z domu,abys neco nechytla. Vsude ted litaji nestovice,7.nemoc,anginy,strevni chripajzny,covid..Muzes si davat vitamin C a D. A neboj,bude to dobry 🍀
@novamamina
@novamamina mě se dotaz netíka 😅
Teď už s tím opravdu nic nenaděláš.Babička láhev zapomněla a tys napila.Však si musela vědět,že není tvoje.Nakazit se můžeš opravdu všude.
@lencaa11 jeee, promiň 🤣
@noberunka tam spíš šlo o to,že ji kupoval manžel a nechal ji na zadní sedačce vedle malé, vždy to tak děláme vzájemně.Kdyby ji nechal alespoň u babičky,ale když sem pila,tak to viděl a nedokázal mi říct,že už ji měla babička.😕
@novamamina Babička má 83 let,takže paměť už moc neslouží,takže babičce nic nevyčítám,ale celou cestu měla ochranu před ústa.Vodu u sebe neměla, protože poslední dny špatně polyká a právě už při loku vykašlává hleny Manžel je v tomhle víc než jen vůl😕
No je to blbá shoda náhod,musíš se hodit do pohody,už s tím opravdu nic nenaděláš.Hlavně pokud ses měla nakazit,tak se nakazíš už v jednom autě s babičkou.Jestli jsem to tedy dobře pochopila,už nechápu to,že jste jeli s malým dítětem a ty těhu s marodnou babičkou.Ale určitě to mělo svůj důvod.Chlapi to prostě nedomýšlí 😉☹️Držím palečky ,ať jste v pořádku,užívej léta
Za me je to normalni babivky si sve body nenosi, myskim ze blaznis diky blazneni s covidem. Klid, pohyb, zdrava strava, dostatek tekutin...
@noberunka bohužel jinak to ani nešlo, protože tchýně(dcera babičky) s tchánem jsou na dovolené a všechno tu zbylo na mne včetně lítání po úřadech.Hlídání jsme bohužel žádné neměli a manžel byl jako pomoc při přesunu z vozíku do auta,abych babičku netahala já,protože babička se neudrží na nohou a doktorka nám nechtěla zajistit sanitku, protože jsou s tím komplikace.Ale celou cestu měla ochranu přes ústa.Moc děkuji,snad to bude všechno v pořádku.Hlavně jsem ráda,že se nenapila malá.Taky přeji hezké léto.
@klaari nee na covid jsem vůbec nemyslela,spíš sem dostala strach, protože babička má nejen infekci,ale i vykašlává hnis.🙄
To víš,že to bude v pořádku,prostě se víc bojíš.Jinak příště pošli chlapa samotného,nemusíš tahat ani malou ,ani sebe po nemocnicích a s marodnou babičkou ,kdyby bylo třeba,oni to zmáknou,vím o čem mluvím.
Já bych to tak tragicky neviděla.. Přes pár dny jsem prodělala zápal plic. Začal jako obyčejný suchých kašel, týden jsem se snažila léčit sama, čaje.... Jelikož začínám 23 tt. No dohnala jsem to až tak, že jsem se dusila ve dne v noci. Plíce na hadry.... Dr. Mě pěkně zprdla. CRP vysoké jako blázen.. Chtěli si mě nechat v nemocnici, cože jsem odmítla, doma mám 2 děti. Mám antibiotika a další 3 léky.. Teď už jsem právě ve fázi vykašlávání takových hnusů, že to nechceš vědět... Mimčo je v pořádku... Pokud je těhotenství prosperujících a bez problémů, mimčo vše zvládne, kor v druhém trimestru, ten je pro nemoci nejméně nebezpečný.. Přestaň stresovat, tím ublížíš sobě i mimču daleko víc, kor, když ti ještě vůbec nic není. A kdyby něco přišlo, víš o tom a budeš to těšit hned ze startu a podchytí se to. Obrovské plus.
@ronyx tak hlavně,že jste oba v pořádku 🌹.Já už na to tolik radši ani nemyslím,jinak bych se musela zbláznit.Mám tu malou,takže mě dokáže pozitivně naladit.Jen od manžela je to velké zklamání.
Holky jste zlatíčka.Všem moc děkuji za povzbuzení.Už na to nebudu myslet vůbec 🌹
Manžel má zřejmě i jiné starosti než jen myslet na babičky vodu, tak bych ho tolik nehanila ♥️
Že je manžel zklamání mi přijde tedy dost drsné. Možná jsi ty dokonalá, ale většina lidí ne 🙄
Stres z hádek je pro dítě v břiše mnohem horší. A pro partnerství taky teda. Ale možná to bude ten nevhodný komentář 😀😀😀
Jinak spoustu věcí si člověk přivolá zbytečným prožíváním. A to je škoda.
@veroniqess nepsala jsem že je manžel zklamání,ale že to,že mě neupozornil je od něj velké zklamání, když dobře viděl,že piju a taky věděl,jak dlouho jsme se snažili o druhé mimi
Nikdo není dokonalý ani já ne,ale na takové věci se musí dávat pozor
A jste do ted v poradku? osobne si myslim - jsou to uz 2 dny, ze uz by vam neco bylo...

Nakazit se dá nakazit kdekoliv a i od babičky ze jste byli v autě ale není to nic co by žena nezvládla spíš stres který máte ubližuje