icon

Tipy na pohlaví miminka: Jak to poznat?

laiila
20. dub 2024

Holky já to vůbec nepoznám jako vy, co by jste tedy řekly? Já jsem tááák zvědavá 😂

Tipy na pohlaví miminka: Jak to poznat?
jaja01k
20. dub 2024

Holka

laiila
autor
20. dub 2024

@jaja01k děkuji 😊, tu bychom si moc přáli ❤️

lvl16
20. dub 2024

Pokud to s jistotou nepoznal doktor, tak tady na MK to je jenom hádání 🙂. Podle sklonu toho camfrňoulu v rozkroku by to podle pouček na internetu měla být holčička (což už si určitě taky zjistila), ale to je značně nepřesná metoda určování pohlaví 🙂. Mému plodu to trčelo vzhůru a máme doma Jasmínku. Každopádně držím palce, aby to dopadlo tak, jak si přejete. A hlavně hodně zdraví 🙂.

laiila
autor
20. dub 2024

@lvl16 pohlaví máme napsané v obálce od doktora, ale k rozbalení dojde až příští měsíc až bude rodina pohromadě 😄, já už jsem ale táák zvědavá 😂

gruyerre
20. dub 2024

@laiila vypadá to na holku 🙂
Tak to bych nevydržela nepodívat se do té obálky měsíc 😀

laiila
autor
21. dub 2024

@gruyerre 😂 musím vydržet 😂 a přítel pro jistotu obálku schoval abych neměla nutkání 😂 , máme už kluka, tak holčičku bych si moc přála ❤️

anniej
21. dub 2024

Holčina 😊 následně potvrzeno i z amniocentézy 😊

esmeralda11
21. dub 2024

No u nás to vypadalo prakticky totožně (taky jako dost pravděpodobná holka), ale na další kontrole už to vypadalo na kluka😁

laiila
autor
22. dub 2024

@esmeralda11 no fakty vypadají stejně 😂

laiila
autor
22. dub 2024

@anniej to je Váš typ dle mojí fotečky ?

anniej
23. dub 2024

@laiila ano, první měla stejné a teď druhou, kterou čekám, měla hrbolek ve stejné poloze - doktor tipoval slečnu, nakonec jsem musela na amnio kvůli špatným výsledkům a holku mi rovnou i potvrdili 😊

laiila
autor
23. dub 2024

@anniej tak to by bylo super 🙂 Kluka už máme, tak holka by se hodila 😃