V 15tt jsem přestala cítit takový ten pocit miminka

sannya
28. bře 2017

Zdravim, chtela jsem se zeptat...jsem 15tt a najednou sem prestala citit takovy ten pocit miminka...trva to uz asi tyden...nic me neboli ani nekrvacim ale proste citim takove prazdno...do ted jsem mela pocit ze tam neco je a najednou nic...stalo se to uz nektere? Muze to neco znamenat? Omlouvam se za mozna hloupy dotaz nebo spatne podany...ale jsem prvorodicka a uz jsem prisla o jedno z dvojcatek...syndrom mizejiciho dvojcete...takze se ted bojim vseho.

kristynatita
28. bře 2017

Znamenat zo neco muze, ale i opravdu nrmusi 🙂 neboj. Zajdi k lekari, at jdi v klidu.

sam99
28. bře 2017

Ahoj, nemusi to znamenat vubec nic, muze to byt jen to, ze se telo srovnalo s malym "vetrelcem" a je vse v poradku, nejake jine priznaky jsi predtim jeste mela?
Muze byt vse ok ale taky nemusi.. Stalo se mi to u predchoziho tehu, zmizrla v 9tt bolest prsou, nevolnosti, bylo mi najednou skvele a ja nekrvacela, nic me nebolelo a doktor mi pak na prohlidce rekl, ze mam zamlkle tehotenstvi.. Ale nechci te strasit, to vubec nemusi byt tvuj pripad, muzr to byt jen vazne tim, ze se telo srovnalo s tehotenstvim.

jezz13
28. bře 2017

Moje mamka a sestra mají za sebou obě jeden potrat a další donošené děti. Obě neměly v těhotenství téměř žádné příznaky bez ohledu na to, jestli donosily nebo potratily.
Já mám dvě ZT, v prvním případě jsem od začátku cítila, že to není v pořádku, ve druhém jsem naopak byla přesvědčená, že to vyjde a nic.
V tom 15tt se obvykle nevolnosti a pod. ztrácí, takže bych se moc nestresovala. Ale klidně si zajdi k doktorovi, je lepší být za hysterickou prvorodičku než se nervovat doma.

msimankova
28. bře 2017

@sannya ja jsem hned vedela, ze jsem tehotna, ale po 13tt jsem o nicem nevedela, dokud jsem nezacala citit pohyby, az kolem 21tt. Drzim palce, at je vse v poradku!

luska__
28. bře 2017

Ahoj, já jsem zítra v 17tt a taky nemám pocit, že bych něco cítila. Váhu mám furt stejnou,ale bríško roste. Půjčila jsem kamarádce angel sound a klepu se na něj, až mi ho vrátí.
Dnes od rána mě ale břiško divně bolí, jako při ms, jako na začátku.. víc než obvykle, tak snad se tam neděje nic špatného. Kontrolu mám příští st. Neboj se, vše bdue dobré

no_title
28. bře 2017

mě se to stávalo v 1. trimestru, teď mi hodně pomáhá Angelsounds, abych se ujistila, že tam je. A jinak buď ráda i za tyto pocity, protože když je těch těhotenských příznaků moc (zvlášť když bliješ od rána do večera, tak děkuješ Bohu za období, kdy příznaky nejsou 😀 )

kulistice
28. bře 2017

Buď ráda, že je ti dobře a užívej si to 🙂 já zvracela dva měsíce v kuse a pak jsem byla ráda, že je mi lépe...nějaký myšlenky na to, zda je něco dobře nebo špatně jsem neměla, protože jsem byla ráda, že jsem do sebe dostala aspoň suchý rohlík 🙂 ale taky mam dny, kdy si říkám, zda je vše v pořádku, když je mi dobře :D hlavně se nestresovat ;)

prcekverunka
28. bře 2017

@sannya Já jsem měla takový pocit u obou dcer a vše bylo v pořádku. Je to takové to mezidobí, kdy už mi nebylo špatně, nějak jsem si zvykla být těhotná 😀 A ještě nebyly cítit pohyby. To bude dobré, neboj 🙂

sannya
autor
28. bře 2017

No tak uz jsem objednana na zitra tak snad bude vse ok 🙂 no ja mam nastesti stesti ze ja nevim co to zvraceni je...parkrat me sice natahlo ale nic z toho....takze asi nepoznam klidne obdobi 🙂

evusk
29. bře 2017

Tak co dnes u doktora, dobré? Když jsem byla těhu, taky jsem občas mívala takový pocit. Naštěstí bylo vše OK🙂

sannya
autor
29. bře 2017

No pan doktor rika ze jo...ale prijde mi ze me dnes celkem odbyl....ani sem prca poradne nevidela na ultrazvuku :( tak mi nezbyva nez mu verit 🙂

evusk
29. bře 2017

Super, gratuluji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru