V 20+1tt miminko nekope

katolinka
31. kvě 2018

Maminky jsem 20+1tt a moje miminko mě ještě nekope snažím se ho probudit ale pořád nic měla jsem to taky naka , jsem prvo rodička

slimacikmia
Autor odpověď smazal
Zobraz
niki1107
31. kvě 2018

Já jsem taky prvorodička a první pohyby jsem začala cítit v 18+6 tt, ale musím říct, že mi dost pomohl Angelsound, pomocí kterého jsem poslouchala srdíčko a když jsem slyšela, že se uvnitř "vrtí", všimla jsem si, že mi vyskakuje bříško. Do té doby jsem cítila sem tam cukání, ale nedokázala jsem si to s tím spojit. Teď už jsem 21tt a pohyby cítím čím dál víc, tak vydrž, u každé ženy je to jiné 🙂. Mimochodem, probírala jsi to s gynekologem?

lv
31. kvě 2018

Týden počkej.. záleží na uložení placenty, tvojí váze.. já měla 20.tt konec a u druhé dcery 21.tt

kejtrin6
31. kvě 2018

ja som pohyby cítila dosť neskoro.. mozno tak v 24-25tt.. všade som čítala ako mamičky cítia pohyby od 20tt urcite no ja stále nič.. takze by som sa nestresovala pripadne to určite spomenula gynekologicke.. 😉

natysnovec
31. kvě 2018

Ja mam placentu na predni strane a mam vetsi vahu a pohyby mensi jsem zacala citit az ted a sem 23 tt.

katolinka
autor
31. kvě 2018

Tak děkuji 🙂 tak asi mame line miminko

sophien
31. kvě 2018

Mela jsem placentu vepredu a zacala jsem citit 22tt🙂

cuuza
31. kvě 2018

Mne pomohl druhy ultrazvuk, když jsem videla jak kope, tak jsem pochopila, co jsou to ty pohyby 😀

lucievitackova
31. kvě 2018

@katolinka
Ahoj,ja jsem pohyby zacala citit az ve 22.tt,kazda to mame jinak,stejne tak jako tehotenstvi,miminko muze byt mensi,to byl muj pripad, nebo linejsi.
Hlavne se z toho nestresuj,brzy to prijde😉

andynahe
31. kvě 2018

Já mám placentu na přední stěně a pohyby (jakože opravdu pohyby, žádné šimrání) cítím od 21.tt, do té doby to bylo spíš "šimrání". Malej je hodně čilej, zvlášť po kakau. Já sladké jím ale jakmile si dám kakao tak to je mazec 😃. A když slyší tátův hlas (si s prckem občas povídá) tak hodně kope. A já jsem celé těhotenství pořád ve velkém stresu, tak jestli to taky na to nemá vliv (doufám že ten stres mimču neublíží). Žádný stres, každé těhu je jiné, někdo třeba víc vnímá svoje tělo tak jednoznačně rozezná pohyby prcka... 🙂 Já třeba když jsem ležela na břiše při cvičení jógy, tak jsem malého cítila díky tomu jak se tam hýbe, jelikož to na to bříško trochu tlačí samozřejmě.

romcilena
1. čer 2018

Ja citila u obou az cca 24. tyden

priefi
1. čer 2018

@katolinka ono kope, jem ty to necitis, nebo Ti jen nedochazi, ze to jsou kopanecky. Je to jen takove simrani, jakoby motylimi kridly. Nebo nekdy maminky si to pletou s plynatosti 😅 ono to postupne bude silit a poznas, ze to jsou kopanecky

janikas85
1. čer 2018

Já jsem měla placentu vepředu a nízko a pohyby jsem cítila až kolem 23tt

zelenaesmolda
1. čer 2018

Prvorodicky citi pohyby pozdeji,ja je ale citila uz v 16tt

ajja87
1. čer 2018

@katolinka líné miminko určitě nemáš,jen ty to ještě nepoznáš, že jsou to pohyby, já je zaznamenala až kolem 21 nebo 22 týdne a to tak, že byl hic a já ležela v křesle z vystrčeným pupíkem a najednou jsem viděla,jak se mi hýbe břicho a přitom citila to ,,simrani,, tak teprve tehdy jsem si uvědomila, že už je vlastně cítím dlouho,ale nevěděla jsem, že to jsou pohyby.

rosalline
2. čer 2018

Taky mám placentu na přední stěně, první pohyby jsem zaznamenala na konci 21tt, od 22tt každý den. Ale např. ve 23 tt jsem byla na utz a doktorka potřebovala, aby se otočil, dali mi sladký čaj a ovoce. Ptala se mě, cítíte teď pohyby a já ne a ona, že se nyní malý hýbe opravdu hodně, ale že mi to tlumí ta placenta. Jinak jsem i silnější.

iveee
2. čer 2018

Ja mam taky vyssi vyhu, ale pohyby jsem vzdy citila brzo. Tim to podle mne nebude. V prvnim tehu jsem mela placentu vpredu a ted vzadu. Ale znama treba citila pozdeji a doktor ji rekl, ze ma zaklonenou delohu a pohyby nejspis uciti pozdeji. Taky to dost ovlivnuje mnozstvi plodove vody. Zacatkem 3.trim.jsem zacala mit vic plodovky a prestala jsem pohyby citit tak casto. Nekdo ma vic plodovky mnohem driv.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru