icon

Velký zátylek na ultrazvuku. Zažila některá něco podobného?

sima2323
11. říj 2019

Ženy,byla sem v gennetu na ultrazvuku ,kvůli zjištění rizik a Downova a Edwardova syndromu,prý se toto má dělat do 13tt,ale já přišla déle už skoro v 15tt,protože se můj gynekolog sekl ve stáří mého těhotenství...co se týče vyhodnocení rizik z krve,to mi nemohli vyhodnotit,protože sem měla velmi nízké hodnoty a stoho to prej hodnotit nejde a na ultrazvuku mi doktorka řekla ,že moje Mimi má větší zátylek než by měl mít, na mé stáří těhotenství má ted 2,4 mm a prý to většinou bývá do 2mm 🥺😲 proto mě prý chce na krev i ultrazvuk vidět v 18 TT znova ,úplně mě tím vystrašila ,sice mě uklidňovala,že to jsou zatím jen čísla,ale i tak mám obavy 😒 zažila jste některá tak něco takového?

kacasa
•
11. říj 2019

@sima2323 my meli 3,4 krev ok
Myslim, ze jsem tez sla pozdeji. Vse v poradku

sima2323
autor
•
11. říj 2019

@kacasa no tak 3,4 je v pohodě,vyhodnocuje se od 1,6 a já měla 0,54 takže nic vyhodnotit nešlo 😔 nechápu proč mám tak nízké hodnoty

zuzajulie
•
11. říj 2019

Nt 1,6 je v pořádku,měla jsem to v prvním (ok) i druhém (Patau), nyní 2,9,což je dost,ale podle Prenascanu ok. Nevím, jsem 40tt, tak uvidime. Myslím,že to 0,54 máš nějaký ten Papp nebo něco jineho,rozhodně ne NT ("zátylek").

kacasa
•
12. říj 2019

@sima2323 napsalajsem to spatne.. zatylek byl 3,4

anirij332
•
13. říj 2019

Takže, hraniční hodnoty jsou 2,5-2,5 🙂 měla jsem 2,5 a malý z toho krásně vyrostl 🙂 stačilo týden a už to neměl 🙂