Změna pohlaví z kluka na holku. Viděli jste vyloženě pindíka?
Stalo se někomu? Viděli jste vylozene pindika? Dekujii 😊
Ne to se nestalo, i když jsem doufala. 😄 Neboj jestli ti řekli ze tam něco vycuhuje, tak to tam bude.
@95newmommy2020 myslim, ze doufa spis v tu holku
@hezz17 😄 A jaj. Což sice chápu, ale je lepší si nedělat naděje.
@95newmommy2020 zítra mám 2. screening, počítám spis s klukem. Na 1. to vypadalo spis na holku, nebýt toho, tam ty nadeje nemám 😂
kamarádce také u každé kontroly tvrdili, že to bude kluk a na porodním sále najednou holčička. Hodně šptně se s tím vyrovnávala a ten vztah mi nepřijde úplně "ideální" ani teď.
Měla jsem to opačně, na 2.screeningu doktor řekl holčičku, na ultrazvuku ve 30.týdnu najednou kluk. Rodila jsem v 33.týdnu a opravdu kluk 😀
@lenka253 Jo takhle. No hele mě řekli, na prvním screeningu ze spis kluk na 60% a ze kluk se většinou pak i potvrdí. V 18tt se už ukázal úplně ze i doktorka řekla ze 100%, na druhým screeningu to jen potvrdili. Nikdy to nezmenili. Ale když ti prý na prvním screeningu řeknou ze spis holcicka třeba těch 60-70% tak se to ještě změnit muže. Ta pravděpodobnost je vyšší. Ze si ho kluk schová šikovně mezi nohy zrovna na ultrazvuku se občas stane. Dej si hroznovy cukr před tím, ať se ti hezky hejbe. ❤️
Na 1. screeningu kluk a na druhym uz holka. A zatim je to porad holka. I ja to na utz videla 🙂
@lenka253 Jejda, já si říkala, co je to tu za diskuzi, kdopak se včera nechal inspirovat show Honzy Dědka a chce se "nechat předělat" z kluka na holku... a ono je to úplně jinak. 🙂 🙂 🙂
Kamaradka - cele tehotenstvi, nekolik doktoru, ze to bude kluk a narodila se holka 😃 dalsi uz nechteli radeji vedet

V 16.tt kluk, ve 20.tt holka. Ja tam nevidela nic, ale doktor mi penis ukazoval dost presvedcene 🤷🏻♀️😀