Ztvrdlé břicho, bolesti a krvácení 16.tt. Máte podobnou zkušenost?

sisi93
3. srp 2019

Ahojky, dnes jsem se vzbudila a břicho jsem měla jako betonový balón, začali bolesti a krvácela jsem. Je-li jsem do nemocnice, prohlédli mě a řekli , že mimi je v pořádku . Krvácení přestalo ale bolesti ještě zůstávají . Nedokázaly mi pořádně říct co a proč se to stalo, ... Doktorka našla v podbřišku jakýsi kulovitý útvar , myslela že to může být myom. Další Dr , kterého si přizvala řekl, že to může být cokoliv , pravděpodobně část dělohy a není důvod se zatím znepokojovat. Jsem z toho v rozpacích , jestli nemohli doktoři něco zanedbat. Vyfasovala jsem magnesol a šla domů. Máte nějaká podobnou zkušenost ??

janablizka
3. srp 2019

Proč neudělají ultrazvuk? Já když mě tvrdlo břicho a začala jsem mírně krvácet okamžitě mě udělali cerkláž poněvadž hrozil potrat.Dělali mi to v pátém měsíci a do porodu bylo vše v pořádku.Měla jsem to u dvou dětí.

sisi93
autor
3. srp 2019

@janablizka dělali mi ultrazvuk . Na něm viděli ten kulovitý útvar

janablizka
4. srp 2019

@sisi93 A oni neví co ten kulovitý útvar je? Nemůžeš jít ještě někam jinam na vyšetření aby jsi byla v klidu.

zelenaesmolda
4. srp 2019

@sisi93
nemuze to byt hematom?

sisi93
autor
5. srp 2019

Doktor řekl , že to může být cokoliv. Nakrvácená část , část dělohy ... že neví . A nemám se znepokojovat .. je to takové jako by se nic nedělo. Ale proč se to stalo atd .. nechápu

fandysek_1
5. srp 2019

@sisi93 co je tohle za přístup? Nevíme a běžte domů. Zkusila bych jinou nemocnici a poradila bych se také se svým gynekologem.

sisi93
autor
5. srp 2019

Taky zajdu ke své gynekoložce... chci více informací a nic nezanedbat.

sisi93
autor
6. srp 2019

Tak jsem se ani ke gynekologovy nedostala ... v noci jsem začala zase krvácet . V nemocnici (tentokrat jiné) mi řekly to dost podobně (myom, nakrvácená část dělohy) ale více mi to vysvětlily, obeznámili mě s tím proč se to mohlo stát , řekli že mám nízko postavenou dělohu a že jak se bude vyvíjet mělo by se to upravit a být v pořádku , ale muže to trvat měsíc.. a že by bylo lepší abych byla na pozorování . Bohužel to nemohu. Manžel v zahraničí a já sama doma s malým dítětem . Takže minimálně pokaždé jet do nemocnice ... a dostala jsem ještě i utrogestan.

fandysek_1
6. srp 2019

@sisi93 tak alespoň lepší přístup. Tak alespoň odpočívej jak to půjde. Držím palce

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru