31 tt a 20kg nahoře
Ahoj ženy 😁mám dotaz asi jste to tady už kolikrát četli jestli je v pořádku něčí váha 👍😁🙄jen bych chtěla vědět jestli se najde nějaká tehulka co měla ve 31tt 20kg nahoře nebo jsem jediná 😁😂a mám se začít stresovat?!?
@ekuchtova Já jsem přibrala u poslední 25 kg, a to jsem chodila na dlouhé procházky, a nijak moc nežrala. Za půl roku jsem to vše shodila, a byla jsem na své váze. Dost z toho byla voda, a zbytek jsem vycvičila 😉 Takže no stres 😊
@katherinka33 já mám termín 1.11. Takže ještě času dost😊
@ekuchtova Jeee. Krasne datum. Tak at je hlavne vse v poradku, drzim pesti. Ty kila jsou proti tomu vsemu jen takova neprijemnost, se kterou se da neco delat. Ja mam prvni ditko 31.10. 🙂 Je to stir jako remen. Trochu z ni ted silim.
@katherinka33 dekuju ale myslím si, že maličký bude chtít jít dříve ven 😊byla jsem na ultrazvuku ve 30tt a odhad měl 1900g 😊tak to bude obřík... Třeba ne a půjdeme na svět v termínu... Jo štiri😁
@ekuchtova Budes vyhanet? 🙂)) Ja jo...na ten prodlouzeny vikend od 27.zari...nemame hlidani a rodice tady budou, tak to musime nejak udelat. U prvni mi pomohla horka koupel a svarene vino se skorici. Prvni den plany poplach a druhy den uz se zadarilo.
@ekuchtova Jinak obrika se neboj. Odhad je vzdy +-500g. Ja mela v tom tydnu pres 2kg a ted uz ma odhad peknych 3.1kg a verim, ze nepujdeme dal nez pres 3.5kg jako u dcery. I kdyz kamoska mela odhad 3.7kg a syn vazil 4.7kg po narozeni. Rikala, ze teda tu vahu pri porodu necitila. A rodila prirozene.
@zdenda72 Jak se tohle sakra dělá? 🙂 Já nechala v porodnici 5, 2 šly dolu během 2 týdnů a 9 mi zůstalo☹
@katherinka33 uvidíme necháme tomu volný průběh spíš by se teď hodilo na ten termín 😁kupujeme baráček a vychází to že by jsme se měli stěhovat cca 10 dní před termínem 😁a ráda bych se stihla přestěhovat než porodim🍀😂

@ekuchtova Kdy mas termin? Ja za 13 dni... my jsme si pohlavi rict nenechali, ale kazdej jak mam male brisko a ze ze mne citi zenske vibrace. V prekladu...mam male brisko, ale zadek, stehna a nohy jako slon (i se tak citim)...takze je to jen tuk. A zenske vibrace znamenaji, ze mi holcivka krade krasu...takze omluva pro mou hroznou plet a rozteklej oblicej. Takze se taky pripominkam nevyhnu. Ale tak budeme se tomu smat...