icon

35. tt a bílý výtok. Máte zkušenost?

makra1988
18. únor 2020

Dobrý den,

Mate zkušenosti???
Mě těhotenství probíhá skoro normálně, tedy vše je zatím v pořádku. Avšak už druhý den, co se vzbudí mám bílý výtok na kalhotkách, něco jak, když probíhá ovulace nebo tak . Je to mé druhé těhotenství, probíhá úplně jinak, ale toto neznám. Děkuji za postřehy👍👍👍vím, že už se blížíme do finále

leniczka23
•
18. únor 2020

@makra1988 Je to naprosto normalni..u orvniho jsem teda take nemela ale u druheho jsem mela zemer od zacatku, pak to ustalo a vratil se zas ve 3 trimestru. Pokud te nic nesvedi, nepali, je vse ok tak se nemusis bat. Preji pohodovy zbytek tehotenstvi😊

makra1988
autor
•
18. únor 2020

@leniczka23 jj na co jedine trpím, jsou záněty, u prvního jsem měla třikrát atb, u tohoto zatím jen jednou na začátku.
Jinak už mám takové křeče 14 dní.

barulina
•
18. únor 2020

@makra1988 to budou posliccu

makra1988
autor
•
18. únor 2020

@barulina jj někde jsem se dočetla, že u druhého těhotenství mohou být cítit. U prvního to neznám. Je to všechno jakési jiné. Jsem zvědavá na porod 🤣

barulina
•
18. únor 2020

@makra1988 to mi povidej. U dcerky jsem nevedela ze jsem v tom az do porodu. Ted u syna zo vim a moc d9bre. Pripadam si jak hypochondr

makra1988
autor
•
18. únor 2020

@barulina já jsem blinkala snad do 5 měsíce, bylo mi zle, chtěla jsem pořád spát, obrovská žízeň-u druhého. Teď už jen odstrihavam metr, pořád mi je divně, nemám na nic chuť, nepribrala jsem ani kg. Těhotenství, zlatá dieta. Už bych se ráda najedla. 35tt a vyjít schody je náročné, nákupy mne nebaví. Starší syn mne pořád někde tahá a já vůbec nemůžu 🤣🤣🤣🤣

barulina
•
18. únor 2020

@makra1988 ja uz 3.tyden marod. Zacatky celkem ok. Ale pak 3.trimestr sama lahudka. Ale co uz, ono to zq to stoji. Vydrzme

barcachejn
•
18. únor 2020

No uprime ja mam bily takovi az hlenovity vytok cele tehu 🙂 vzdy to je pri zvysene aktivite nebo kdyz dele chodim... Dle dr je to v poradku 🙂

jitkas35
•
28. únor 2020

@makra1988 pokud nemáš jiné problémy tak to je v pohodě, ja tenhle výtok mám snad už od začátku druhého trimestru, teď jsem 37tt