36+3 tt bolesti. Je normální, že poslíčci tak strašně bolí?
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat zda je normální, že posličci bolí tak strašně moc nepopsatelne, zkoušela jsem i sprchu a to přešlo jen na chvilku a teď se mi to opět vrátilo. Mám to nějak hrotit nebo to prostě vydržet? A zda se čistě bílí (omlouvám se za ten výraz) "sopel" dá považovat jako zátka nebo je to normální a nemám se v tom tak "sledovat"? Jsem prvorodicka a čím víc se mi blíží termín tím víc jsem nervózní a víc se sleduji tak se omlouvám. Děkuji předem za názory informace 🙂
@tynuskap To bude zátka. Jak dlouho máš ty bolesti?
Nemám je dlouho, mám je přibližně 30 minut. A že bych rodila mi nepřijde. Myslíte že kdybych opravdu rodila, že by mi ani voda nepraskla? zkusím ještě jednou sprchu a uvidíme, kdyztak pojedu. Děkuji vám 🙂
@tynuskap Mně taky nepřišlo že rodím, a do porodnice jsem přijela na 8 cm ☺ já měla jen nepravidelný bolesti v kříži, vodu mi píchli až v porodnici.
Já měla to samé , ale porod třetí takže jsem poznala až to bylo fakt porod , bílí sopel je zadka ta mi odcházela od 36tt až do 40+1 kdy se změnila v růžovou s krví a ten den jsem porodila 🙂 . Poslíčky jsem měla bolestivé i s tvrdnutím břicha od 36tt a někdy nepomohla ani sprcha jen to zaspat , ale jak říkám já už poznala že se ještě nejedná o porodní bolesti 🙂 . Když jsi nejsi jistá radši 100x zbytečně než pozdě 🌺
A voda mi prdla jen u první dcery až pak přišli kontrakce u dalších mi ji pochli a u poslední mi praskla až při tlačeni 🙂
@tynuskap Tak jak na tom jsi?
Jak jsi na tom? Mě před prvním porodem praskla voda tak to bylo jasný hned,ale u druhého mi začli bolesti jako při MS a pak už byli častější a častější tak jsem šla do sprchy a víc a víc a vodu mi prdli až v porodnici.
Já poprvé měla takové posličky, jela jsem i do porodnice a zas mě poslali zpět. Přešlo to až za dalších asi 5h, ale další den to zaclo na novo, já doma nedávala ze zas poslicci a ono už porod. Nebyl v tom do bolesti žádný rodil, jen pravé kontrakce začali opravdu zkracovat intervaly mezi sebou..
Tak nakonec to opravdu byli jen poslicky. A jakmile se mi to začne prý dít častěji po těch intervalech mám ject ihnet. Děkuji vám za Vaše zkušenosti a podporu 🙂
@tynuskap moji poslíčci byly horší než celý porod , 🤣🤣 cca měsíc před porodem jsem měla poslíčky přesně co 3 min. 5 hodin v kuse vana nepomohla aplikace hlásila okamžitě vyjet do porodnice nakonec z toho nic nebylo ale bolesti jsem nemohla ani chodit , no a pak porod od prvního náznaku že se asi něco děje ( slabé kontrakce ale fakt že SLABÉ ) byl malý za 51 min. Venku 😅
I na tohle jsou aplikace? 😂 Už se těším až tohle bude za mnou a ten chlápek, už bude na světě 😄
Slečny mám ještě otázku asi hloupou ale stejně se zeptám. Měla bych pít malinik? K čemu je dobrý a prostě tak celkově názor mě na to zajímá. Děkuji 🤩

@tynuskap no pokud to nepreslo po sprse a fakt to bolí, tak rodis. A ano, bílý sopel je zátka.