40. tt bolest břicha v kuse. Začínající porod?

14. srp 2023

Holky, začínáme 40tt, už asi 1,5hod mě bolí celé břicho ( ale bolest není nijak velká, jen cítím, že se tam něco děje ) nejsou to žádné intervaly, ale prostě v kuse.. jinak žádné jiné potíže nejsou.. máte některá prosím zkušenost? Může se jednat o začínající porod i když bolest není nijak hrozná a je v kuse? Jsem prvorodička a jsem z toho už zmatená 🙄 předem vám děkuji za odpovědi.

nat
14. srp 2023

Pokud nekrvacite a citite pohyby,videla bych to spis na nejakou pripravu na porod ,ale take to muze byt jen nejaka falesna bolest 🙂

klokanka31
14. srp 2023

Já být tebou tak se nechám zkontrolovat v porodnici. Po mé zkušenosti s porodem už bych nečekala na silné a pravidelné kontrakce...

biciklissie
14. srp 2023

Být tebou, jela bych. Me bylo vlastně jen tak prerusovane špatně od žaludku. Nebýt toho, ze mi u toho praskla voda, tak jsem myslela, že je mi jen špatně z přejedení. A už jsem byla v porodnici na sedm cm. To už bych dojet nestihla. A práve kontrakce se mi rozjeli až tam. Tak držím pesti.

werik153
14. srp 2023

Takhle se mě rozjela preklampsie, břicho mě bolelo jakobych si ho přeležela, bouchla se do něj....bolelo úplně celý....ale malý v břiše teda úplně neskutečně kopal jako když chce vyskočit ven.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru