icon

Barvení vlasů a plísňové sýry. Jaký máte názor?

jjasmina
10. pro 2019

Tak co holky barvíte se a pojídáte syrečky? jaký máte na to názor?

modrykonik147
10. pro 2019

Vlasy jsem si barvila ted i v minulem tehotenstvi.plisnove syry nejim.mozna jen tepelne upravene ale nejak mi nechybi.nejim moc ani normalne 🙂

hezz17
10. pro 2019

Vlasy nebarvim ani mimo tehotenstvi a plisnove sýry občas. Občas si nalozime hermelin, na pizzu. Atd

eithelwing
10. pro 2019

Podle mě jde o to, z jakého mléka jsou plísňové sýry připravovány. Pokud z pasterovaného jako camembert např. z Lidlu, pak problém nevidím. A jím ho i teď v druhém těhotenství.

mcellinka
10. pro 2019

@jjasmina jedla jsem vše a neřešila jsem to. Ostatně jako ostatní jídlo. A vlasy jsem si obarvila jen na začátku těhotenství

dat
10. pro 2019

Mne davala kadernice preliv 🙂 plisnove a zrajici syry jsem teda nejedla ale to je na kazde 😉

jjasmina
autor
10. pro 2019

Já teda barvit musim, neumim si představit, že bych chodila šedivá jak .. a syry občas

krupka3
10. pro 2019

Syry v cr jsou z pasterovaneho mleka, takze ok, jim je normalne. Nejim jen syrova vajicka a maso. Vlasy si nebarvim, je to chemie a navic ten smrad co pri tom clovek dycha, to je dalsi hromada chemie. V minulem teh.jsem si barvila vlasy 3x, tentokrat to vynecham.

nazka
10. pro 2019

@jjasmina barvim, v prvním těhotenství jsem nebarvila. A plisnove sýry nejím ani netehotna, mám na ně alergii. Ale vypozorovala jsem, že jen na různé (asi záleží na stavu te plísně.. Od toho bych i viděla škodu při těhotenství.. Ale to by musel člověk sníst tuny)

lenickakl
10. pro 2019

za mě ano

leniczka23
11. pro 2019

Jako kadernice hlasim, ze vlasy se normalne barvit muzou, jde jen o to, ze ti to bemusi chytit tak jak jsi zvykla..plisnove syry jsem jedla, sushi jsem jedla, dokonce jsem mela i tatarak..jediny co jsem fakt vynechala byl alkohol..

luciklim
11. pro 2019

@jjasmina na melir jsem chodila normalne, ale plisnovy syry, a jine nevhodne potraviny jsem radeji nejedla 😛

gruyerre
11. pro 2019

@jjasmina vlasy nebavím, ale plísňové sýry jsem jedla, zejména ty typu camembert a brie. Akorát jsem nejedla nepsaterizované sýry, ale ty se stejně prodávají, aspoň co já vím, pouze v sýrárnách, v normálním krámu jsem je ještě neviděla.

jjasmina
autor
11. pro 2019

jj já tak všeho s mírou 🙂

zdravuska1989
16. pro 2019

Vlasy barvim stejnou barvou jako před tehu a plisnove sýry, jim hermelín jakože na grilu cca jednou týdně 🤷‍♀️

radullah
16. pro 2019

vlasy jsem barvila normálně jako vždycky a z plísňáků si dala občas hermelín, nedávala jsem si raději ty nepasterizované

widowblack
16. pro 2019

Barvím a sýry tak za celé těhu tak 3x když mě chytla chuť ale tepelně upravené 😉

jako_mala_holka
16. pro 2019

Vlasy uz si barvim vic jak rok jen prirodni barvou, ted v tehotenstvi zatim vubec, nechce se mi... syru se nebojim, ale zatim jsem mela jen kousek nejakeho hermelinu, kdyz jsem mela jednou chut

me_druhe_ja
16. pro 2019

Barvila i jedla.🙂 Vynechala jsem pouze syrové maso a vajíčka a nepasterizované mléčné výrobky.

falling
16. pro 2019

Nebarvim se ani mimo tehotenstvi, ale nevidim v tom problem a plisnove syry jim. Jaky je duvod nejist plisnove syry? (samozrejme z pasterizovaneho mleka)

jjasmina
autor
16. pro 2019

@falling kvuli te plisni spíše, ale i já si občas dám

codal
16. pro 2019

Hermelín jsem si občas dala a vlasy si barvit musím, páč bych od dvaceti byla šedivá 🤦..

leymea
16. pro 2019

V prvnim tehotenstvi jsem se nebarvila v prvnim trimestru, pak uz jo. Ted ve druhem chodim na melir a to i v prvnim trimestru (rikala jsem si, ze to nejde na pokozku tak pujdu i v prvnim trimestru). Samozrejme si myslim, ze to nicemu nevadi, ale prece jen 😀

jjasmina
autor
17. pro 2019

@codal Já to mám stejně, geny jsou svine 😅