Bolesti vazů/úponů v 34tt, co na to zabírá?

Ahoj maminky, prosim, poraďte mi. Ve čtvrtek jsem byla na kontrole a mam mekcci čípek, nejspis mi hrozí předčasný porod. Jsem ted 34. tt. Doktor mi napsal Magnesium 3x2 tablety denne, do toho mam spis lezet, vynechat sex.
Od toho čtvrtka me vecer hrozne začaly bolet nejspis vazy nebo upony, je to jakoby vlevo v podbrisku, ale boli to hrozne. Pícha to, nemuzu ani chodit, boli to, i kdyz se chci jen přetocit v posteli. A to tak, ze si proste musim sednout a az pak se otočit na bok, a i tak to pícha tak moc, ze ne vzdy to jde. Prijdu si jak lazar...
Nevíte nekdo, co na to zabírá? Je to hrozny...

monyna_88
27. dub 2016

@nejkulatoulinkatejsi já mám píchání od začátku těhu. Dali mi také hořčík 2x3 krát denně a klid na lůžku (nic jiného než hořčík ani není). Trvá chvilku než to zabere3-4 dny pravidelného užívání. Byla jsem dokonce vv 22 tt v nemocninci také s pícháním, kde jsem dostala infuzi hořčíku a to teda hodně pomohlo, ležela jsem tam týden. Od té doby beru hořčík neustále a píchá mě už jen velice málo. Pokud ti hořčík nepomůže zavolala bych doktorce a třeba budeš potřebovat také klid na nemocničním lůžku, nevím, ale určítě bych radši zavolala.

nejkulatoulinkatejsi
autor
28. dub 2016

@monyna_88 Moc dekuji za odpověď. Hořčík, zda se, zabral. Ale asi to bude i tim, ze jsem cele pondeli a úterý poctivě ležela. Je mi ted fakt o 70% lip. I kdyz to boli, da se to vydržet. Do nemocnice nechci! Jsem netušila, ze to muze byt az na hospitalizaci teda. Tebe lituju, ja mam uz pred porodem, tak se to vydrzi, ale ty jsi to mela teda pekne brzy. :/

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru