Co dělat při silných bolestech v 39. týdnu těhotenství?
Zdravím chci se zeptat, už přes týden mám bolesti strašně při chůzi a bolí mě dole v krizi. Dnes od rána mě povolila hlava a je mi na zvracení a pocit jakoze plného žaludku a to jsem měla ráno jen kakao s rohlíkem a máslem a k obědu polévku . Hlenova Zátka neodesla tak nevím co mám dělat je mi už opravdu ouvej. Prosím o radu
@terez998 mě tak bolelo, že když jsem lehla, čtvrt hodiny jsem se zvedala a houpala jak tuleň,než jsem se vůbec zvedla, a do toho ty nevolnosti, takže jsem "doběhla" vždycky tak tak😂 začlo to cca ten 38-39tt rodila jsem 41+0tt takže toť můj příběh
Nerekla bych, ze vzhledem k tt popisujes neco zvlast neobvykleho… v klidu bych doma cekala, jestli z toho bude vic nebo ne
@elesse A jak pozná že jde třeba opravdu o porod?
@elesse Ale kdyby se stalo a měla jsi u porodu jen křížový bolesti, tak bys teda porodila doma protože by sis myslela že o nic nejde...😃
@klokanka31 a nebo bych strasila v porodnici ze nemam co lepsiho na praci… riziko konce tehotenstvi. Kazda tu jen sdilime sve zkusenosti, tak mi prestan podsouvat, co by se mi stalo nebo nestalo.
@elesse Ty podsouváš zakladatelce ať čeká doma jestli z toho bude něco víc. Přitom fakt může rodit.
@klokanka31 může a nemusí, stejně jako si ty napsala, že se má zakladatelka jet nechat zkontrolovat jsem já napsala, že bych čekala doma. Konec, nic víc. Stejně se každý musí rozhodnout sám za sebe a vzhledem k tomu, že se zakladatelka už neozvala, asi zůstala v porodnici, pokud jela. Tak se laskavě uklidni, o nic nejde.
@elesse Já klidná jsem, ty se čertíš 😉
@klokanka31 😘

@terez998 Nech se zkontrolovat v porodnici. U mě bolest v kříži znamenala porod.