Jakou jste měly váhu v 32. týdnu těhotenství?
já mám 11 kg nahoře a děsím se že je to moc :/ a kolik vážilo Vaše mimčo ??
Já si myslím, že 10-11 kg je v normě. Nicméně počítej, že dalších +6 kg aspoň to asi bude.
11 kg je v pohodě 🙂 já měla asi.... 1239827483988983984.... nebo tak nějak. 😀 a po porodu to šlo dolu samo. Kvůli kilům se fakt nestresuj 🙂
31+4 a mám 10,5 kg nahoře. Naštěstí se to teď trochu zastavilo, protože večer už mě tlačí žaludek a moc toho nesním, tak uvidíme, kam až se váha vyšplhá 😒 .
Ve 32 tt jsem mela 15 kilo nahore. Ted jsem 36 tt a mam uz "krasnych" 18 🙈🐖🐷😅
Ve 32 tt jsem měla cca 6 kg, ted ve 37tt mam nahoře 9. Tak uvidime, na kolika skončím... 😀
Já jsem v 31tt a mám nahoře asi 6,5 kila a mimčo má už 1900g...máme trošku cvalíka 🙂
tak já vás všechny uklidním jsem 30+3 a mám o 25kg nahoře.... Cukrovku jsem měla krásnou,žádné problémky nemám a s jídlem to taky nepřeháním.... Doktorka mi řekla že to normální není ale nic s tím nedělá.... tak sama nevím..... ale pro mě je 11kg málo 😀 co bych za to dala 😀
Ve 30+0 jsem mela 13 kg nahore, maly mel 1,5 kg, jsem docela otekla a bohuzel mam porad hlad, dokaze me to vzbudit v noci a bez kousku jidla bych uz nezaspala ...
Jsem ve 33+0 a mám 9 kg nahoře. Snažím se chodit na procházky a moc se nepřejídám. Miminko má 1888 gramů 🙂
já mám teď ve 32tt 12 kilo nahoře, je fakt, že jsem začínala na podváze, takže doktor říká, ať si odečtu 5 kilo, které jsem nabírala na svoji normální váhu. plus otoky nohou a rukou ze zadržované vody, která taky něco váží 🙂 Kolik váží prcek nevím, zatím mě nikdo neinformoval 🙂
V 31tt jsem měla 9kg nahoře a malá měla 1600g. Zatím nám vychází, že má cca 300g za týden navíc.
Já mám v 33tt nahoře 4 kg, a co mám angínu, tak mám zase 2 kg dole. Malá měla ve 29 tt 1200 g. 🙂
To mě fascinuje, jak to děláte, že přibíráte (některé) tak málo. Já jím zdravě, sladké moc nemusím, sice nesportuju, ale pohyb mám, chodím pořád do práce. Cukrovku taky nemám. A na začátku 30.tt jsem měla navrch 9,6 kg. Podotýkám, že to je podle tabulek naprosto v normě, při normální postavě (tzn. ani vychrtlina ani boubelka) se má v prvním trimestru (13 týdnů) přibrat cca 2 kg (pokud na začátku těhotná zvracela, tak nic), a pak po zbytek těhotenství vyjma úplně posledního měsíce konstantně cca +0,5 kg týdně, takže celkem za to období cca 11 kg. Za poslední měsíc by to mělo být trošku míň, váha může naopak i mírně klesnout. Na konci 30.tt by tedy teoreticky váhový přírůstek u zdravé ženy, která normálně přibírá, měl dělat 8,5 - 10,5 kg, na konci 32.tt ještě o kilo víc, tzn. 9,5-11,5 kg. A já pořád kolem sebe čtu jen ty extrémy - buď přírůstek 25+ nebo naopak 4 kg, 6 kg, 2 kg...
Ještě doplňuju, že ta čísla shora jsou běžně k dohledání na internetu a týkají se samozřejmě jednočetného těhotenství. Hmotnost miminka neznám, nikde mi ji nikdo neříkal.
8kg 🙂 celkové příbrni.šla jsem rodit s 63kg....po porodu moje váha klesla během půl roku na 50kg a to už je dva roky☹ řada bych mel zas těch 57kg...váha miminka 2460g 38tt+0
Pokud jíš normálně, přiměřeně se hýbeš, tak bych to neřešila. Já bych byla ráda přibrala víc, abych měla pak co shazovat během kojení 😀 Ale bohužel během druhého těhotenství jsem nabrala jen 4 kg, která jsem nechala v porodnici, a domů jsem šla hubenější než před otěhotněním 🙂 Kojením jsem další asi 4 kg zhubla, takže mám cca 48 kg na 162 cm. Ale dolů už to naštěstí nejde, i když kojím tandem 🙂
Ja jsem dnes 31+0 a moje bilance je zatim minus 1 kg,pritom jim normalne a pred pocetim jsem mela lehci nadvahu, spatne mi nebylo, mimi ma 1650 g 🙂
Tak to priberate maličko.ja som 31+5 malá má 1700 g a 17 kg hoře a to sa neprejedam.ale je pravda že som od začiatku nezvracala ani raz ale ani zvláštně chutě som nemala a ako vravim ziadne prejedanie a stupa ta váha vyssie a vyssie 🙂
ahoj. jsem ve 33tt a nahore mam 5kg.. malej ma 1400g... bricho moc velky nemam.. kazdy mi rika, ze mam vetsi prsa nez bricho 😒 no ale kazdy je jinej.. hlavne aby malej byl zdravej

Ve 30+0tt jsem mela 12kg nahore a maly mel jen 1440g.Ted ve 33+0tt mam 12,5kg nahore a prcek 2110g.11kg vubec neni moc.😉