Je druhý porod často dřívější než termín?
Asi dotaz na ženy co mají víc dětí 🌼ale... Dneska mi Dr v nemocnici řekla, že pokud jsem u prvního dítka měla porod dříve než je termín tak, že je to pravděpodobné i u druhého... Je to možné??? První jsem rodila 38+4. Teď jsem 37+5 a už se modlím aby byl venku...😂 vše mě bolí, chodit pomalu nemůžu, cítím ho snad všude.... Vůbec by mě to nevadilo. Máte a tím zkušenosti???
Chápu, já jsem se ke konci druhého těhotenství jednou rozbrečela, když jsem si uvědomila, že bych třeba mohla rodit až po termínu 😂 Naštěstí se to nestalo, narodil se stejně jako první 14 dní před.
Dcera 14 dní před, první syn den před a druhý syn 3 dny před...tak asi na tom něco bude
Já zase měla oběd dvě dcerky přenášené. S druhou jsem měla jít i na vyvolani naštěstí si dala říct. Asi na tom něco bude. Že když jedno tak i další...
První dcera byla 38+1 a druhá ve 38+2. První jsem rodila 5,5 hodiny a druhá byla překotný, od prvních příznaků porodu byla do 40 minut venku.
Jak dřív? Od 38+0 je to v termínu. Takže ok. Já jsem nikdy do TP nevydržela. První byl o 3 dny dřív, druhý o 9 a třetí o 7.
První 36+0, druhý přesně 40, třetí 40+2 a museli porod vyvolávat protože cukrovka, jinak by si tam paní hověla ještě týden třeba.
dcera ve 34tt, syn pak 37tt. Ani jeden nevydržel do termínu, asi se na nás až moc těšili 🙂 😀

Syn se narodil 32+6, ale měla jsem hodně plodové vody, tak kvůli tomu a dcera se narodila 39+6.